Nektek hogy tetszett a barátok közt évadzáró?
Figyelt kérdés
Attila megkérte Juli kezét,Szabi visszatért Japánból de miért ? Miki és Zsófi egymásba gabalyodtak.Linda Peti Hanna Balázs autóüldözésbe keveredett és belehajtottak a Dunába.2013. jún. 29. 09:36
1/10 anonim válasza:
szerintem ritka szar és unalmas volt :D azt viszont nagyon remélem, hogy Balázska belefullad a Dunába... :))
2/10 anonim válasza:
Sztem nem volt rossz rész de a tavalyihoz képest 0-la. Az évadzárónak az a lényege h végig izguld a nyarat és megnézd a kövi évadot .. és ez kvára nem sikerült sztem egy szimpla hétköznapi rész a jobbik fajtából. Semmi izgalmat nm tartogat a Dunából úgyis kijönnek mert még gyerekek nem halhatnak meg... a Szabi nem gondolom h valami konkrét okból jött vissza de nem érdekel mert eszméletlen helyes... Mikiéket és Juliékat meg pont lerom.
3/10 anonim válasza:
Örülök,hogy a Mikiék viszonyt kezdtek,remélem hivatalosan is összejönnek.Szerintem a Zsófi jobban összeillik a Mikivel,mint a Zsolttal. :P
Juli és Attila nem különösen érdekel.
Hannáék úgyis megmenekülnek,csak Balázzsal lesz valami,mert őt kiírják a sorozatból.
4/10 anonim válasza:
Évadzárónak nagyon gyenge volt. De attól még nagyon várom az újrakezdést. Vajon az mikor lesz?
5/10 anonim válasza:
Nekem azt tetszett a legjobban amikor bele zuhantak a Dunába:) na én annak a folytatását várom:D
6/10 anonim válasza:
Egy nagy fos.A Dunás meg tök bénán volt megcsinálva.
7/10 anonim válasza:
Szerintem az elozokhoz kepest unalmas volt. Azaz volt egy csattano, a dunaba eso kocsi, ott a szor is felallt a hatamon, de eddig csak csattanokbol allt.. A dunaba eses kivetelevel a tobbi 'varhato volt'. Viszont Zsofi es Miki kapcsolata... Haaat. A ver nem valik vizze es kutyabol se lesz szalonna.. Zsolt utan a leheto legrosszabb valasztas.. Igaz, most a Miki jo fiu ugymondd, de valaki el tudja kepzelni ot a tovabbiakba vegig igy? Nem:)
8/10 anonim válasza:
BARÁTOK KÖZT ÚJ ÉVAD AUGUSZTUS 21.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
A Tóni is gyerek volt,és mégis meghalt.Sőt fiatalabb volt Balázséknál.Ők 19-20 évesek,Tóni 18 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!