Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ilyen animét?

Tudtok ilyen animét?

Figyelt kérdés
Olyat, ami szerelemről szól, lehetőleg nem fantasy, és nem csak a végén jönnek ösze benne a főszereplők. Ja, és lehetőleg legyen jó a grafika mármint olyen, amibe nem ilyen hatalmas szemük és rózsaszín hajuk van. olyan grafikákra gondolok, mint a Méz és lóhere, Nana, Paradise kiss. Ezek amúgy nagyon tetszettek. Ja, és bocsi hogy ennyi feltételem van, de mér egy csomó szerelmes aniét láttam, és nem találok újat. előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 28. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem láttad a Bokura ga Ita-t ajánlom:) nagyon szép, az egyik kedvenc romantikus sorozatom:) a grafika nem a legmodernebb, de szerintem így illik a sorozathoz:)

Itazura na Kiss, kicsit bolondosabb, vígjáték központú, nem tetszett annyira, de jó szórakozás volt:)

Kimi ni Todoke, bár itt a végén jönnek össze, de szerintem ez is nagyon jó:) bár itt az első évad szintén vígjáték központú, nagyon szép a története.:)

Mindegyik feliratos :)

2013. jún. 29. 11:13
 2/6 anonim válasza:
Ha még nem láttad, a Lovely complexet ajánlanám. Amíg nem láttam elég viszolyogva álltam hozzá, de igazából egy nagyon vicces és aranyos anime, érdemes megnézni. Nagyon ajánlom! (és azthiszem, a fenti feltételeidnek is megfelel:))
2013. jún. 29. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
he-he mindegyiket láttam, és nagyon tetszettek, de köszönöm a válaszokat! ((:
2013. jún. 30. 10:33
 4/6 Lumier válasza:
Én mindenképpen a Sukitte ii na yo-t ajánlom!!Már az eleje úgy kezdődik hogy összejönnek és nekem a grafika is nagyon bejött
2013. jún. 30. 20:33
 5/6 anonim válasza:
Lovely complex :)
2013. júl. 1. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
igen-igen ((: ezeket is láttam :D Ja, és aki látta a Sukitte ii na yo-t annak ajánlom a Tonarit (:
2013. júl. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!