Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok hasonló animét illetve...

Tudtok hasonló animét illetve mangát mint a code geass, a guilty crown, és a mirai nikki?

Figyelt kérdés
olyat, amiben van szerelmi szál, taktika, de nincs hiány benne halálesetekből, és vérből. ha anime, az lehetőleg feliratos legyen, mert megőrülök a szinkrontól, ha manga, akkor pedig lehetőleg online, hogy ne kelljen letölteni

2013. jún. 20. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Mousou Dairinin (18 alatt semmiképp se nézd meg , úgyse értenéd)

Elfen Lied (szintén 18 alatt úgyse értenéd)

Mnemosyne

Baccano

Kara no Kyoukai mozifilmek (a filmek nem időrendi sorrendben vannak)

Gantz

Claymore

Deadman Wonderland

Ga-Rei: Zero

Shiki

Berserk

Another

Shingetsutan Tsukihime

Fate/Stay Night

Fate/Zero

Fate/Zero 2nd

Dance in the Vampire Bund

(nem feltétlen van mindben direktben előre kialakult szerelmi szál)

2013. jún. 20. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:

"Mousou Dairinin (18 alatt semmiképp se nézd meg , úgyse értenéd)

Elfen Lied (szintén 18 alatt úgyse értenéd) "

kedves kérdező! meg mondanád, hogy még is mért ne lehetne érten 18 év alatt?? -.-

2013. jún. 21. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Válaszadó vagyok .

Érettség kérdése , de egy psycho-thriller-t tök feleslegesen nézi egy kisebb , ha úgy se érti a mondanivalóját/lényegét.

A másik ok , az is lehet hogy értené , de unná . Mert valljuk be nem akciódússágáról híres ez a műfaj .

Amúgy meg pl Elfen tele van henteléssel . Emelé van egy elég komoly mondanivalója.

2013. jún. 21. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
én még csak 12 vagyok, de azért köszi a 18-asakat is, majd megnézem később. amúgy már néztem pszicho-thriller filmeket is, de ezen már ha leht ne vesszünk össze :)
2013. jún. 22. 13:52
 5/5 A kérdező kommentje:
oh, és köszi az összeset, pl az another már ott is van a toplistámon, ezer hála értük :)
2013. jún. 25. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!