Legjobb romantikus filmek?
Fogadom, Ne engedj el!(síros), Szerelmünk lapjai(sírós), Kedves John!(háát..én ezen is sírtam, pedig nem halt meg a főszereplő), Most jó, Jane Eyre, Napos oldal(még feliratosan is 5*), Szakítópróba(vígjáték), Csúf szerelem(kissé komor, misztikus), Csak egy csók(ez egy hülyeség, de azért romantikusxD), Szakíts ha bírsz(vígjáték),Üvöltő szelek(sírós) , Büszkeség és balítélet, Változó szerelem(nagyon aranyos két gyerek szerelméről, imádtam), Benjamin Button kölönös élete (hát én ezen is sírtam xDDD)
Van köztük drámai és vicces romantikus film is :) Meg van köztük klasszikus is, amik eredetileg könyvek voltak. válogass, én úgy szoktam hogy megnézem az előzetest, elolvasom miről szól, színészek. Ha tetszik, megnézem :D csak úgy nem állok neki egy filmnek.
Menedék amiben Josh Duhamel játszik
Hosszú utazás Csillagainkban a hiba Ahol a szivárvány véget ér Ha maradnék
Josêphine
Tini tündérek 2(sokk Maryam-nak (Mériemnek))
Ha maradnék
Végtelen szerelem
Éjjeli napfény
A csókfülke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!