Hürrem vagy Mahidevran? (Szulejmán c. sorozat)
Teljesen igazam van az előttem szólónak. Nem tudom, hogy a valóságban ennyire idióta lehetett-e Hürrem, de valószínű, hogy a sorozatban túloznak. Most a sorozat szempontjából közelíteném meg a dolgokat:
1.Olyan rút nőszemély, hogy a napra lehet nézni, de a tv-re nem, mikor őt mutatják. Láttam róla sorozaton kívüli képeket, még ott is szebb. Nem tudom, miért kell olyan pofákat vágnia, amitől csak rondábbnak néz ki a sorozatban. Sőt tényleg lóképe van.
2.Annyira alattomos, hogy nem lehet tűrni kommentár nélkül. Mahidevrán sem egy angyal, de mondjon bárki bármit, Hürrem sokkal rosszabb.
Amúgy nem tudom, miért szeretik őt sokan, Mahidevrant meg elítélik. Szerintem teljesen ugyan az a célja mindkettőnek: hogy megvédjék magukat de főleg a gyerekeiket egymástól. Szóval ha így nézzük teljesen ugyan olyanok.
Mindketten ugyanolyan gonoszok....
De azért Mahidevran,mert azon kiborultam mikor elvette a lakosztályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!