Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek elkezdjem nézni a...

Erer08 kérdése:

Szerintetek elkezdjem nézni a One Piece nevű animét? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
az olyasmi shounen-fightokat szeretem mint a Naruto, Yu Yu Hakusho, Slayers, stb.
2013. jún. 27. 00:29
 1/7 Seres Timon válasza:
Én a mangáját olvasom és elég hamar elragadott magával! Nagyon tetszik eddig és egyik haverom mindig mondja h nézzem meg mert marha jó. Plusz japánban ha jól emlékszek akkor a top 3 :)
2013. jún. 27. 00:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos annál a háromnál sokkal jobb , nem bánnád meg .

Pont tegnap volt mástól egy hasonló kérdés : http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..

Első komment , olvasd végig .

2013. jún. 27. 01:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az elején egy kicsit lapos a története de idővel egyre jobban tetszett
2013. jún. 27. 11:35
 4/7 anonim válasza:
Az elején még csak a csapt összállásáról van szó... miután kijutottak a Grand line-ra egyre erősebb ellenfelekkel küzdenek meg sőt olyan dolgok történnek amire nem is számítanánk pl.: kilépés árulás halál szétválás bár romantika nincs benne de humor bőven akad
2013. jún. 27. 17:42
 5/7 anonim válasza:
Én jelenleg is nézem most néztem meg a 600. részt nekem nagyon tetszik volt amikor röhögő görcsöt kaptam volt ahol már sírtam. Vannak benn komolyabb és humoros részek is , de az eleje egy kicsit unalmas lesz de utána nagyon beindul :D
2013. jún. 28. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan 30. résztől egészen a time skipig nagyon jó, nagyon élveztem ezeket a részeket, utána nagyon elkezdett gyengülni ,de az író most valami nagy durranást emleget, szóval lehet visszatér a régi színvonal. Egyszóval, nyugodtan kezd bele.
2013. júl. 2. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
*kezdj bele
2013. júl. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!