Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét nézzek? Mondanát...

Milyen animét nézzek? Mondanátok párat ami nektek nayon bejött? ^-^

Figyelt kérdés

Tudom van még sok amit nézzek... De nincs semmi motivációm hogy miért nézzem xD Mármint olyan kéne ami rövid max 50 részes, az összes évada együtt. Mindegy hogy milyen fajtájú, csak azt írjátok oda mi tetszett meg benne NAGYON nektek :)

Amikbe elsőre beleszerettem:

Mirai Nikki

Ao No Exorcist

Death Note

Bleach vége, vagyis inkább Aizen árulásától :)

Special A

Ouran High School Host Club

Kamisama Hajimemashita

Vampire Knight

Hakuouki

Kimi Ni Todoke

Mayo Chiki

Code Geass

Skip Beat!

Sekaiichi Hatsukoi

Ezek azok amire azt tudom mondani igen ezek jók voltak :D

Szóval BÁRMI ami tetszett nektek írjátok le, és mellé annyit hogy mi foott meg benne :) Arigatou! ♥

2013. jún. 23. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Code Geass

One Piece (ez mongyuk 601részes jelenleg.)

Hunter x Hunter (2011) (ez meg 85 jelenleg.)

Lain

Mousou Dairinin

ANo Hana

Angel Beats!

Sola

Kanon (2006)

Hellsing Ultimate

Kara no kyoukai

2013. jún. 23. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Kuroko no Basuke :D örök kedvencem lett ióta megnéztem *-*:D
2013. jún. 23. 20:50
 3/7 A kérdező kommentje:
És ezekben mi TETSZETT nektek? :)
2013. jún. 23. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor kimásolom és mellé írom :

Code Geass - Az hogy zseniális főszereplő , és az egyik legfordulatosabb anime.

One Piece (ez mongyuk 601részes jelenleg.) - Az hogy a legjobb shounen anime , tele kalandal és baromi jó a világja .

Hunter x Hunter (2011) (ez meg 85 jelenleg.) Végre egy shounen amiben alig van klisé.

Lain - A hangulata

Mousou Dairinin - A hangulata

ANo Hana - A története és a dráma e formája

Angel Beats! - Az hogy nem tündér mesés clannad drámát ad elő , hanem orrod elé vágja a kegyetlen igazságot.

Sola

Kanon (2006)

Hellsing Ultimate - 1 szóban : Alucard

Kara no kyoukai - Imádom a pszihopata karaktereket.

2013. jún. 23. 21:45
 5/7 Betty-Detty ***** válasza:

AnoHana-mert drámai és mert én ezen sírtam a legtöbbet.

Sakurasou no Pet na Kanojo-egyik kedvencem ,rengeteget nevettem rajta.

Karin -ezen is sokat nevettem

Another-kedvenc horrorom, bár elég gáz lett a vége (szerintem)

Inuyasha-ez több, mint 50 rész, sokkal több, de egy szupi anime,telis-tele harcokkal, humorral és nem utolsó sorban szerelemmel. :)

2013. jún. 24. 11:01
 6/7 Betty-Detty ***** válasza:
Ohh, és még a Lovely Complex. Ez egy nagyon vicces és romantikus történetű anime, nem is tudom, hogy felejthettem ki a fenti felsorolásomból. :D
2013. jún. 24. 11:03
 7/7 Adamik Betti ***** válasza:

-full Metal Panic (3évados) - összesen 50 rész. Van benne harc, humor, és minimális romantika.

-Ghost Hunt - Egyik kedvencem, szellemeket, kopogószellemeket, youkaiokat űznek el mindenféle helyekről. Ebben is van romantika, de nem azon alapszik a sztori.Az utolsó előtti fájl különösen jó, Vlad Tepes legendájáról szól. Vannak benne ijesztő részek, de mégsem olyan nagyon ijesztőek, épp ezért jó :D

-Arcana Famiglia

-Brave 10 - jó a sztorija.

-Gakkou no Kaidan (Bújj bújj szellem)- Ez is szelleműzős anime, le van szinkronizálva. A grafika nem a legjobb, de ettől még jó.

-H2O: Footprints in the Sand (dráma)- A vége nagyon szomorú, nem szoktam drámákat nézni, de ezt megnéztem. Az utolsó részen még kicsit könnyeztem is :)

-Hiiro no kakera- Ez is a sztorija miatt tetszik. Romantikus,kissé drámai de a szerelem inkább a második évadban bontakozik ki.

-Itazura na Kiss - Romantikus, humoros, régi nagy kedvenc :D

-Kaichou wa Maid-sama - Jó szorija van ennek is.

-Otome Youkai Zakuro - Aranyos, jó a szorija.

-Persona 4: The Animation - Ebben azt szeretem főként hogy nem tömegsablon. Főleg a befejezése, a végére olyan érzéseket keltett bennem mint a Mirai Nikki. De nem a története miatt, hanem mert ugyanugy a végére derül ki minden. Najo a végkifejletben vannak kisebb hasonlóságok.

-Valkyra Chronicles - Romantikus, harcolós. Ez az első anime amiben fafegyvereket látok (Puskára gondolok)

-Shinrei Tantei Yakumo - Jó történet, kis romantika. Ez is szelleműzős

-Zombie Loan - Jó történet.

Ennyiii, remélem tudtam segíteni :)

2013. jún. 25. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!