Milyen animét nézzek? Mondanátok párat ami nektek nayon bejött? ^-^
Tudom van még sok amit nézzek... De nincs semmi motivációm hogy miért nézzem xD Mármint olyan kéne ami rövid max 50 részes, az összes évada együtt. Mindegy hogy milyen fajtájú, csak azt írjátok oda mi tetszett meg benne NAGYON nektek :)
Amikbe elsőre beleszerettem:
Mirai Nikki
Ao No Exorcist
Death Note
Bleach vége, vagyis inkább Aizen árulásától :)
Special A
Ouran High School Host Club
Kamisama Hajimemashita
Vampire Knight
Hakuouki
Kimi Ni Todoke
Mayo Chiki
Code Geass
Skip Beat!
Sekaiichi Hatsukoi
Ezek azok amire azt tudom mondani igen ezek jók voltak :D
Szóval BÁRMI ami tetszett nektek írjátok le, és mellé annyit hogy mi foott meg benne :) Arigatou! ♥
Code Geass
One Piece (ez mongyuk 601részes jelenleg.)
Hunter x Hunter (2011) (ez meg 85 jelenleg.)
Lain
Mousou Dairinin
ANo Hana
Angel Beats!
Sola
Kanon (2006)
Hellsing Ultimate
Kara no kyoukai
Akkor kimásolom és mellé írom :
Code Geass - Az hogy zseniális főszereplő , és az egyik legfordulatosabb anime.
One Piece (ez mongyuk 601részes jelenleg.) - Az hogy a legjobb shounen anime , tele kalandal és baromi jó a világja .
Hunter x Hunter (2011) (ez meg 85 jelenleg.) Végre egy shounen amiben alig van klisé.
Lain - A hangulata
Mousou Dairinin - A hangulata
ANo Hana - A története és a dráma e formája
Angel Beats! - Az hogy nem tündér mesés clannad drámát ad elő , hanem orrod elé vágja a kegyetlen igazságot.
Sola
Kanon (2006)
Hellsing Ultimate - 1 szóban : Alucard
Kara no kyoukai - Imádom a pszihopata karaktereket.
AnoHana-mert drámai és mert én ezen sírtam a legtöbbet.
Sakurasou no Pet na Kanojo-egyik kedvencem ,rengeteget nevettem rajta.
Karin -ezen is sokat nevettem
Another-kedvenc horrorom, bár elég gáz lett a vége (szerintem)
Inuyasha-ez több, mint 50 rész, sokkal több, de egy szupi anime,telis-tele harcokkal, humorral és nem utolsó sorban szerelemmel. :)
-full Metal Panic (3évados) - összesen 50 rész. Van benne harc, humor, és minimális romantika.
-Ghost Hunt - Egyik kedvencem, szellemeket, kopogószellemeket, youkaiokat űznek el mindenféle helyekről. Ebben is van romantika, de nem azon alapszik a sztori.Az utolsó előtti fájl különösen jó, Vlad Tepes legendájáról szól. Vannak benne ijesztő részek, de mégsem olyan nagyon ijesztőek, épp ezért jó :D
-Arcana Famiglia
-Brave 10 - jó a sztorija.
-Gakkou no Kaidan (Bújj bújj szellem)- Ez is szelleműzős anime, le van szinkronizálva. A grafika nem a legjobb, de ettől még jó.
-H2O: Footprints in the Sand (dráma)- A vége nagyon szomorú, nem szoktam drámákat nézni, de ezt megnéztem. Az utolsó részen még kicsit könnyeztem is :)
-Hiiro no kakera- Ez is a sztorija miatt tetszik. Romantikus,kissé drámai de a szerelem inkább a második évadban bontakozik ki.
-Itazura na Kiss - Romantikus, humoros, régi nagy kedvenc :D
-Kaichou wa Maid-sama - Jó szorija van ennek is.
-Otome Youkai Zakuro - Aranyos, jó a szorija.
-Persona 4: The Animation - Ebben azt szeretem főként hogy nem tömegsablon. Főleg a befejezése, a végére olyan érzéseket keltett bennem mint a Mirai Nikki. De nem a története miatt, hanem mert ugyanugy a végére derül ki minden. Najo a végkifejletben vannak kisebb hasonlóságok.
-Valkyra Chronicles - Romantikus, harcolós. Ez az első anime amiben fafegyvereket látok (Puskára gondolok)
-Shinrei Tantei Yakumo - Jó történet, kis romantika. Ez is szelleműzős
-Zombie Loan - Jó történet.
Ennyiii, remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!