Valaki mondana olyan animét amit érdemes megnézni?
Rengeteg animét láttam màr és most kifogytam...valaki mondana olyat ami érdekes és érdemes megnézni??A műfaj lényegtelen,bár a romantikus és a horror animéket imádom;-)
Amiket láttam és nagyin tetszettek az a:hakuouki,hiiro no kakera,vampire knight,zombie loan,kilari,bloodC,blood+,amnesia,skip beat,miracle train,gulilty crown,uta no prince sama maji love1000%,full metal panic,arcana famiglia,shugo chara,starry sky,lovely complex,naruto,monsuno,dragon ballgt,toradora,special a,kaichou wa maid sama,soul eater,ouran highscholl host club,inu x boku ss,fruit basket,earl and fairy,nadeshiko sichi henge,sword art online,hanasakeru seishounen,code breaker,hell girl,another,07 ghost,girl demon zakuro,fma,fma brotherhood,trinity blood,code geass,brave 10,....szoval ezek azok amiket imadok valaki tud hasonlò animéket??
Előre ia köszi....és bocsi a kisebb regényért:DD
Lain
Mousou Dairinin
Evangelion
Mirai Nikki
Juuni Kokuki
Seirei no Moribito
Ao no exorcist
Nurarihyon no mago
Dn angel
Hakushaku to yousei
Sukitte linayo
AnoHana
Special A
Inuyasha
Karin
Kamichama Karin
Chobits
MM! Group Emu Emu!
Nanatsuiro Drops
Shugo Chara
Kotoura-san
RDG: Red Data Girl
GJ-Bu
Another
Mirai Nikki
Mamotte! Lollipop
Hotarubi no Mori e
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Sakurasou no Pet na kanojo
Tonari no Kaibutsu-kun
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Inu X Boku SS
Itazura na Kiss
Tokyo MJew Mew
Kimi ni Todoke
Fruits Basket
Goshuushou-sama Ninomiya-kun
C³
Sankarea
Bokura ga Ita
Howl no Ugoku Shiro
Sen to Chihiro no Kamikakushi
Kedves kérdező, a felsorolt animéid közül nincs olyan,amit ne láttam volna, és szerintem igazán hasonló az ízlésünk. :)
Próbáltam olyanokat sorolni, amik hasonlóak, remélem találsz köztük neked tetszőt. Ha még szeretnél pár anime tippet, írj privátban. :D
A Bleachet, és a Fairy Tailt ajánlanám, de a Bleach az kicsit lapos. Szóval ajánlanám:
Great Teacher Onizuka
Beelzebub
666 Satan
Kateyo Hitman Reborn
One Piece
Green Blood( De ez kicsit brutál..)
Ennyi.. :)
Valamit a szokásomhoz híven biztos férre írtam, szóval előre is bocsi a hibákért :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!