Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek jó lessz e a Star...

BÁLINT951 kérdése:

Szerintetek jó lessz e a Star Wars 7?

Figyelt kérdés

Én jómagam a Disney-re tekintve két féle variációra számítok:

Az egyik az hogy a lehető legkevesebb (átlagon aluli)erőszak lessz benne a Disney-re méltóan, az elődöknek a nyomába sem fog érni.

Vagy a Disney tényleg valami példátlanul újat alkot amelyre azt lehet mondani hogy le a kalappal, és tényleg fogjuk benne érezni az ERŐT.

Aki velem együtt nagy Star Wars-os az nyugottan fejtse ki bővebben a gondolatait aki nem az de szeretné akkor ő is szívesen.

AZÉRT HAJRÁ THRAWN ADMIRÁLIS!!!!!

2013. jún. 25. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a Marvel filmek is Disney filmek? Abban elég sok az erőszak. Na de végre az illuminátusok igazán kiélhetik magukat a Star Warson.

Én főleg majd az összesküvős elemző videókat várom már. Mondjuk egy befejezetlen piramist a mindent látó szemmel tuti benyomnak, esetleg valakin lesz valami szem szimbólum. xD

Az új trilógia után már csak jobb jöhet amúgy. Ha képesek attól is rosszabba összehozni...

2013. jún. 25. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:

A Disney már nem az az anyátlan gyerekmese stúdió, mint kezdte. Még mindig az a fő profiljuk, de már bátrabban hozzá mer nyúlni témákhoz.

Ami a Star Warst illeti, az új trilógiát nem lesz nehéz fölülmúlni, de kétlem, hogy az eredeti trilógia közelébe érne.

2013. jún. 25. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül várom már! :) Csak bízni tudok benne, hogy jó lesz, de minden hitem JJ. Abrams-ban és a Disney-ben. Az új trilógiát is szeretem, bár tény, hogy a régi áll közelebb hozzám (bár lehet csak a nosztalgia mondatja ezt velem).
2013. jún. 30. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos jó lesz, a Dsney rendezői sok információt kerestek és tudtak meg a Star Warsról, és remélem, megtartják a star wars hagyományait.
2013. júl. 2. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ugye tudod, hogy a Marvel filmek is Disney filmek?"

Akkor szerintem a látványra, speciális effektekre nem lesz gond. Már "csak" azért kell imádkozni hogy a sztorit ne bökjék el, különben a látványvilág mit se ér. (Mondjuk szerintem - a többi Marvel és egyéb modern szuperhősös film hangulatából kiindulva - az új részeket még több Star Wars rajongó fogja szidni mint az előzménytrilógiát, pont mint a Superman-rajongók az Acélembert)

2013. júl. 24. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!