Szerintetek jó lessz e a Star Wars 7?
Én jómagam a Disney-re tekintve két féle variációra számítok:
Az egyik az hogy a lehető legkevesebb (átlagon aluli)erőszak lessz benne a Disney-re méltóan, az elődöknek a nyomába sem fog érni.
Vagy a Disney tényleg valami példátlanul újat alkot amelyre azt lehet mondani hogy le a kalappal, és tényleg fogjuk benne érezni az ERŐT.
Aki velem együtt nagy Star Wars-os az nyugottan fejtse ki bővebben a gondolatait aki nem az de szeretné akkor ő is szívesen.
AZÉRT HAJRÁ THRAWN ADMIRÁLIS!!!!!
Ugye tudod, hogy a Marvel filmek is Disney filmek? Abban elég sok az erőszak. Na de végre az illuminátusok igazán kiélhetik magukat a Star Warson.
Én főleg majd az összesküvős elemző videókat várom már. Mondjuk egy befejezetlen piramist a mindent látó szemmel tuti benyomnak, esetleg valakin lesz valami szem szimbólum. xD
Az új trilógia után már csak jobb jöhet amúgy. Ha képesek attól is rosszabba összehozni...
A Disney már nem az az anyátlan gyerekmese stúdió, mint kezdte. Még mindig az a fő profiljuk, de már bátrabban hozzá mer nyúlni témákhoz.
Ami a Star Warst illeti, az új trilógiát nem lesz nehéz fölülmúlni, de kétlem, hogy az eredeti trilógia közelébe érne.
"Ugye tudod, hogy a Marvel filmek is Disney filmek?"
Akkor szerintem a látványra, speciális effektekre nem lesz gond. Már "csak" azért kell imádkozni hogy a sztorit ne bökjék el, különben a látványvilág mit se ér. (Mondjuk szerintem - a többi Marvel és egyéb modern szuperhősös film hangulatából kiindulva - az új részeket még több Star Wars rajongó fogja szidni mint az előzménytrilógiát, pont mint a Superman-rajongók az Acélembert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!