Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HORRORFILM PROBLÉMA SEGÍTENÉTE...

HORRORFILM PROBLÉMA SEGÍTENÉTEK? LEHET MINDEN JÓT LÁTTAM MÁR?

Figyelt kérdés

teljesen el vagyok keseredve, elmagyarázom...

Horrorfilm iránti rajongásom hatalmas, de félek az összes jót láttam már és nem találok több jót. kérem akinek hasonló az ízlése adna tényleg jó ötleteket? elegem van a csalódásokból. (és zombisat meg élőhalott fajtát ne mert nem szeretem)

Szóval amiket imádok:

-Saw

( Csak az 1, a többit is láttam , de csak az egy tetszett, viszont azt imádom

-scream

(agyon tetszik maga a stílusa, és ahhoz hasonlót ajánlottak When a stranger calls, ez valóban jó igaz?)

- The descent

(nincs mit magyarázni talán ez volt a legpárnaszorongatósabb)

-Paranormal activity

(egész jó mert hiszek a szellemekben így volt egy-két érdekes pillanat viszont mint az összes horrornál a 2-3 borzalom volt nekem)

- The have eyes

(elmegy ez az egyik "csalódás" ezt mostanában láttam és hát... egyáltalán nem volt ijesztő

- Mirror

(EZ FONTOS... Nem értem miért félnek tőle az emberek... Megnéztem és teljes csalódás volt nekem, még egy este erejéig sem maradt bennem a félelem)

-Smiley

(sok ember lehordja én nagyon élveztem tetszett hogy a sikolyra emlékeztet a stílusa. Egyébként is youtuber-ek játszanak benne (Y) )

- Bloody Mary

(csalódás)

-REC

(nagy nagy csalódás)

-Ring (régi változat)

(Egész filmben egy valamire való félelmetes rész a többi kuka... ez után bele belenéztem a remake-be de hát.. rossz)

-Köpök a sírodra

(Legalább végig tudtam nézni és nem untam szét a fejem)

- cannibal holcaust

( nagy nagy csalódás... ez kinek ijesztő? max gyomorforgató)

-texasi láncfűrészes

(elmegy...)

-1000 halott háza

(ÉRTENEM KÉNE MI A SZ* VAN BENNE? O.o)

És még annyi-annyit láttam ami nem is ugrik be... Látjátok félek hogy érzéketlen lettem rá, szóval ha tudtok jó horrorfilmet kérlek mentsetek meg :C köszi hogy végigolvastátok, ha eszembe jut még film írok :))

2013. jún. 24. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
előző vagyok az 1000 halott házát még nem láttam :D
2013. jún. 24. 19:44
 12/19 A kérdező kommentje:
hát ömm az inkább ilyen elmebeteg, igen pontosan. Viszont ha nem fontos nálad hogy komoly története legyen és elég ha libabőrös leszel, mindenképp nézd meg. Te talán még a végének az értelmét is megérted amit én nem tudtam :) ez esetben mindenképp mondd el ;P Szóval tényleg nézd meg olyan mint a texasi láncfűrészes és a halálos kitérő keveréke :D
2013. jún. 24. 19:54
 13/19 anonim válasza:

Helló!

Sajnos nekem is ugyan ez a problémám. Van 1-2 jó horror film, de külön abból a fajtából, ami olyan félelmetes, szaratós, olyat még nem találtam. Mondjuk egy film, ami nekem tetszett, igaz, nem az a hú de szaratós volt, az a Kísértetjárás connecticutban. Még most is keresem a nekem való filmet.

Esetleg te tudnál ajánlani valami jó, párnaszaggató horrort? Ma megnézem a The descentet- amit te is írtál. Gondolom te sem tudsz adni nekem tippet, mert hát nem hiába írtál GYIK-re :))

F/15

2013. jún. 25. 18:52
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát kedves válaszoló.

tegnap megnéztem a the collection-t és az amolyan smiley szinten van meg lehet nézni de nem félelmetes. igen a barlangot nézd meg abban az ember még izgul is. Megnéztem a tudom mit tettél tavaly nyáron-t és letöltöttem a 1408at kíváncsi leszek. Elfelejtettem írni még a gyilkos tréfát amit láttam és az is ilyen gyilkos őrült kategória. ha szereted nézd meg :) Rendben megnézem amit ajánlottál és bár nem tudok még véleményt mondani de mindenképp megnézem majd a Sinistert mert ismerősöm ajánlotta :D emberi százlábúba belenéztem de nekem nem jött be :D húúú igyekszem gondolkozni és segíteni ^^ 13 kísértetet láttad? nekem még azt ajánlották de a képekből ítélve nem túl jó a jelmezük. Van még egy horror ami emlékszem félelmetes volt (bár az elsők között láttam így még könnyebben féltem :|) de nem jut eszembe a címe ejj.. felteszem a kérdést külön és ha valaki tudja majd leírom.

Ó és nem tudom lehet hozzáadtam már a lístához de nem rég láttam a would you reather-t ami megint csak olyan elmegy kategória volt nálam :|

2013. jún. 26. 14:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Wow vicces >.< amit mondtam hogy nem jutott eszembe a címe a kísértetjárás Connecticutban volt >.< látod az mindkettőnknek tetszett akkor;)) :D kár
2013. jún. 26. 17:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Nos, hát a horrorfilmektől én sem félek, nem értem miért... Nem sok jót tudok felsorolni, sőt talán egyet sem, ami a félelemtől jó. Van amit szeretek és jónak mondok, de nem a félelem miatt, hanem mert halállra röhögtem rajta magam :D! Amiket én ajánlanék:

Álmosvölgy legendája (a legnagyobb kedvencem :) )

Rémálom az elm utcában

Az lehagyott szoba

Falka

Sziklák szeme (meghaltam a röhögéstől :D)

Hisss

Gonosz halott 3 a sötétség serege (cool, jókat nevettem és nagyon király)

A vörös bohóc

Meleg testek

Egyébként itt találsz híres horrorfilmeket:

[link]

2013. jún. 26. 18:51
 17/19 A kérdező kommentje:
sziklák szemét én is írtam:D the hills have eyes ott van látod?:D és hát igen... kissé vicces >.<nekem hasonló a halálos kitérőhöz :D
2013. jún. 26. 22:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Jajj tênyleg. Bocsi
2013. jún. 26. 22:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Ugyan már!^^ és köszi az ajánlásokat huhh lesz mit néznem :)) egyébként ma néztem egyet a címe : ÁRNYKÉP hát ajánlani tudom nem volt félelmetes bár így este egész jó volt :D tusolás közben még eszembe is jutott és kicsit kirázott a hideg ami nagy szó:D (igen én nagyképű vagy mi) Tetszett és Japán (részben) nézzétek meg :))
2013. jún. 27. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!