Tudnátok igazi jó horror-thriller filmeket mondani?
Nagyon sok jó horrort láttam már és thrillert is.De már nincs mit nézzek.Olyan kéne amiben vannak esetleg szellemek( a szellemesek a kedvenceim) vagy vannak titkos ajtók.Nem szeretem az ilyen vámpíros lövöldözős filmeket.
Olyanokat szeretnék amibe:
-szellem vagy titkos rejtekhely esetleg szoba van.Vagy egy régi ház.Vagy valami sejtelmeset.
Jobban szeretem a thrillert, mert azon izgulok és félek és kíváncsi vagyok.Szeretek izgulni.
Pl: az olyanok tetszettek mint.
-Hívatlanok
-a fekete ruhás nő
-nem fogadott hívás
-titkok kulcsa
-Rose red
-szellemhajó
Hát, a szellem-régi ház-sejtelmes dologra az Átok című film eredetijeit ajánlom(annak, amelyiket előttem írták):
Ju-on:the curse 1-2(2000)
Ju-on:the grudge 1-2(A harag 1-2) (2003/4)
Ju-on:white ghost(2009)
Ju-on:black ghost(2009)
Vagy ami még nagyon hasonló ezekhez, Ju-rei:a hátborzongató szellem(2004).
Szerintem mind nagyon jó, de a részeknek nem sok közük van egymáshoz :)
Misztikus thrillernek ajánlom a 1408-as szobát, az olyan sejtelmes és nagyon zavaros. Titkos ajtó ugyan nincs benne, de hasonló dolgok igen. Még ilyen kategória a 23-as szám.
Továbbá ha tetszett a Nem fogadott hívás, akkor ajánlom annak az eredetijeit,Chakushin ari(One missed call) 1-2-3.
Még tudok egy raklappal, csak nem tudom, hogy mennyire vagy kibékülve az ázsiai filmekkel. Ha tetszenek, akkor írok még.
Remélem segíthettem!
Ezeket nagyon ajánlom:
Sinister
Insidious
Dark Skies
Két nővér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!