Tudnátok olyan horror/thriller filmeket mondani, ami hasonló az Árva, az 1408, vagy a Viharsziget című filmekhez?
Figyelt kérdés
Olyan filmet keresek, ami izgalmas, és lehetőleg van benne valami csavar. Jöhet bármilyen film, minden ötletet szívesen fogadok. A legtöbb ilyen kérdésre adott választ már olvastam itt az oldalon, a legtöbb ajánlott filmet már láttam is, ezért kellene valami új. Előre is köszi! :)2013. jún. 2. 18:06
1/6 anonim válasza:
Ha a legtöbb ilyen kérdést olvastad kérdező,akkor sanszos,hogy erre a címre is rábukkantál már,de:
A 23-sz szám
Csavaros,végig izgalomban tartja a nézőt,nagyon zavaros is(de nem idegesítő módon),szóval minden szempontból egy kiváló film,a színészi játék is jó. Engem egyedül a vége zavart,mert túl 'egyszerű' volt,de még így is egy kiváló film :)
Ha izgalmas/zavaros is jöhet még és nem zavar,hogy ázsiai,akkor:
Kansen(fertőzés)
Reinkarnáció(rinne)
Marebito
Ju-on széria(esetleg)
Cure-gyógymód(Kyua)
Long dream(nagai yume)
A kát nővér
Kyofuu:the sylvian experiments(A Sylvian-kísérlet. Szerintem ez nagyon zavaros,érdemes megnézni)
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!