Lehangoló, de mondanivalóval rendelkező ázsiai drámák/thrillerek? (pl Bedevilled, I saw the devil, stb. )
Már az ismertebb koreai darabokat láttam,de főleg onnan várok ajánlásokat :) És ha lehet,nem baj,ha a film sok része természetben,vagy ahhoz közeli helyen játszódik(pl Bedevilled).
Jöhet akció/dráma/thriller kategóriából,vagy esetleg misztikus(horror,thriller,stb.) kategóriából is. Ha volt hasonló kérdés,elnézést érte :)
Előre is köszönöm!
Köszönöm! :)
Ezek közül a Bosszú trilógiát láttam,a Hős-t(amennyiben a Jet Li-féléről van szó) és a Kopár sziget meg tervben van :) Az az 1960-as művészfilm,nem?
Még jöhet :)
Hááát..."sajnos" már láttam :) Tényleg remek film :) Van egy régebbi verziója is,csak sajnos nincs hozzá felirat :( Pedig kíváncsi lennék arra is.
(Még jöhet persze válasz,ha valaki tud :))
Kurosawa filmjei, mindig sokat mondóak, A homok asszonya című (jó régi!), mozit is érdemes megnézni!
Az Isten veled, ágyasom! című Kínai film is kitűnő!
A 2046 és a Bukott angyalkák is nagyon erős drámai hangulattal rendelkeznek(különösen a Bukott angyalkák!),
Ahogyan a Csunking express is!
Hozzáteszem, amelyeket írtam, sokkal inkább drámai jellegű mozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!