Az odaát az jó sorozat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 16:35
1/12 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem jött be...
De én alapból nem szeretem a természetfeletti dolgokról szóló filmeket / sorozatokat.
Ha te szereted az ilyen történeteket, akkor nyugodtan kezdd el nézni. Rengeteg rajongója van, szóval a maga kategóriáján belül annyira nem lehet rossz...
3/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, csak ajánlani tudom. Van egy pár unalmasabb, vontatottabb rész, de megéri nézni. Egyik kedvencem, pedig féltem, hogy túl akciós, kalandos nekem. De jó volt nagyon.
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!:))
2013. jún. 21. 19:37
6/12 anonim válasza:
Én egy darabig nagyon nem akartam nézni, de aztán megnéztem az első részt majd a második majd a harmadikat.. Szerintem nagyon nagyon jó!:) 2 hét alatt lenyomtam 3 évadot belőle:)
7/12 anonim válasza:
Milyen kérdés ez?:DD Tényleg vannak unalmasabb részek, meg olyanok mikor legszívesebben kinyírnád az írókat(én legalábbis voltam így), de nagyon jó. És inkább feliratosan nézd, mert a szinkron szerintem gagyi, és csak a 4.évadig van.
8/12 anonim válasza:
Azért az írókat nem kell kinyírni, mindenki azt mondja, mennyire gyenge az 5. évad után, szerintem nem gyengébb, sőt, rápörgettek. Kedvenc részeim az összes rész, amiben a Trükkös szerepel, meg trükközik :) pedig azok ugye egy darabig csak töltelékrészeknek indultak :D
Szóval nagyon érdemes nézni a sorozatot, irtó jó!
10/12 anonim válasza:
Én csak az első két évadot szeretem. Ugyan láttam néhány részt a többiből, de nekem az első kettő az igazi. Vagy inkább az első, nem is tudom. De lehet ráveszem magam, hogy folytassam a harmadik évadtól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!