Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az odaát az jó sorozat?

Az odaát az jó sorozat?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%

Nekem személy szerint nem jött be...

De én alapból nem szeretem a természetfeletti dolgokról szóló filmeket / sorozatokat.

Ha te szereted az ilyen történeteket, akkor nyugodtan kezdd el nézni. Rengeteg rajongója van, szóval a maga kategóriáján belül annyira nem lehet rossz...

2013. jún. 21. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó.
2013. jún. 21. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem, csak ajánlani tudom. Van egy pár unalmasabb, vontatottabb rész, de megéri nézni. Egyik kedvencem, pedig féltem, hogy túl akciós, kalandos nekem. De jó volt nagyon.
2013. jún. 21. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem :)
2013. jún. 21. 18:56
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!:))
2013. jún. 21. 19:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egy darabig nagyon nem akartam nézni, de aztán megnéztem az első részt majd a második majd a harmadikat.. Szerintem nagyon nagyon jó!:) 2 hét alatt lenyomtam 3 évadot belőle:)
2013. jún. 27. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez?:DD Tényleg vannak unalmasabb részek, meg olyanok mikor legszívesebben kinyírnád az írókat(én legalábbis voltam így), de nagyon jó. És inkább feliratosan nézd, mert a szinkron szerintem gagyi, és csak a 4.évadig van.
2013. jún. 29. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért az írókat nem kell kinyírni, mindenki azt mondja, mennyire gyenge az 5. évad után, szerintem nem gyengébb, sőt, rápörgettek. Kedvenc részeim az összes rész, amiben a Trükkös szerepel, meg trükközik :) pedig azok ugye egy darabig csak töltelékrészeknek indultak :D

Szóval nagyon érdemes nézni a sorozatot, irtó jó!

2013. jún. 29. 21:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ...... FANTASZTIKUS
2013. jún. 30. 22:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Én csak az első két évadot szeretem. Ugyan láttam néhány részt a többiből, de nekem az első kettő az igazi. Vagy inkább az első, nem is tudom. De lehet ráveszem magam, hogy folytassam a harmadik évadtól. :)
2013. jún. 30. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!