Mi a véleményetek a Fight Club / Harcosok Klubja c. filmről?
Hú... elég kemény. Azt hiszem 15 voltam amikor láttam, szóval nem ártana még egyszer megnéznem.
A színészek zseniálisak, a fordulatok hihetetlenek, és a mondani valója nagyon lényegre törő.
Nekem nagyon tetszett (bár néha behunytam a szemem)
Van egy másik film amit evvel egy időben láttam: 8 mérföld
ennek a hangulata sztem hasonlít a harcosok klubjához, bár egy kicsit életszerűbb (nekem ez jobban tetszett)
(:
Már az pofátlanság, hogy a Harcosok klubját és ezt a semmire kellő nigg*rkedős mocskot egy kommentbe írod, de aztán odahányod, hogy hasonlítanak egymásra, sőt neked jobban tetszett az utóbbi.
Ne irkálj olyan topicba amihez közöd nincs.
Kedves kérdező: Két oldalnyi ilyen kérdés volt már.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=harcosok+klu..
Én asszem láttam ezt a 8 mérföldet is, de nekem nem rémlik, hogy megfogalmazna olyan morális kérdéseket, mint a Harcosok klubja. Ez a film zseniális. Tele van igazságokkal izgalmasan tálalva. Igazán elgondolkodtató. És nagyon jól fel van építve. Az elején még úgy érzed, hogy milyen király lenne, ha Te is a Harcosok klubjának a tagja lennél, aztán ahogy alakulnak a dolgok, rájössz, hogy ez csak a látszat. Bedobnak egy ilyen mondatot, hogy 'Amit birtokolsz, az birtokba vesz.', stb., akkor már egyre inkább elkezdesz gondolkodni a valóságon. :)
Amúgy szerintem nem a Te hibád Nirata. 15 évesen máshogy néz valaki filmet. :) Ha ma megnéznéd, akkor már biztos más szemmel tekintenél rá. :)
Második válaszoló: nyugi.Nem akartam vérlázító lenni.Nekem ez a véleményed, nekem pedig más.Tény hogy mivel 4éve láttam mind két , nem ártana még egyszer megnéznem.
Harmadik válaszoló: köszönöm
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!