Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez az új Mortal Kombat film,...

Ez az új Mortal Kombat film, amit 2013-ra ígértek, mikor fog megjelenni?

2013. ápr. 11. 00:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Helo!

Ugy nez ki, hogy igen. De minden a munkalatoktol, a kiadotol, a forgalmazotol... függ. De ha 2013-ra esetleg nem is, de 2014-re szinte biztosan mar kijön - de a 2013 valoszinübb.

2013. ápr. 11. 10:54
 2/12 A kérdező kommentje:
és ezt az információt te hol olvastad?:)
2013. ápr. 11. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Az interneten... tucatnyi hir van rola, a filems adatlapok melett is.

Persze, nem magyarul.

Amugy, ha "nem hsized el", amit ir az ember, miert kerdezel GYK-n?

2013. ápr. 11. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Az pedig, hogy tisztaban legyel azzal, hogy keszül egy film, mi mitöl függ, csak utanajaras es tapasztalat kerdese.
2013. ápr. 11. 18:36
 5/12 A kérdező kommentje:

Most miért kell így válaszolnod, modntam egy szóval hogy nem hiszem el? még a mosolygós smiley-t is odatettem...

Azért kérdeztem,mert én is el szerettem volna olvasni az egész cikket. Talán ez baj?

2013. ápr. 11. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Ebben az évben már biztosan nem jön ki. És ez nem egy trailer, hanem egy rövidfilm. Egy websorozat jön idén (tudtommal). http://www.youtube.com/watch?v=5l3jrR5XMSU

Én a filmet legjobb esetben is egy 2015-re saccolnám. Korábban szinte biztos nem lesz, de szerintem '15-ben sem.

2013. ápr. 11. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:

"és ezt az információt te hol olvastad?:)"

Barki azt mondta erre, hogy gunyolodsz, a formaja, a fogalmazasa es a szajli miatt. Vedd figyelembe, hogy interneten tarsalgunk, nonverbalis jelek nelkül.

Abszolut jogos reakcio volt, amit irtam, es meg igy se reagaltam semmi pejorativat, söt.

Ezutan teljesen korrekten es celratöröen irtad le, mit akartal kerdezni. Igy kellett volna elötte is.

2013. ápr. 12. 10:32
 8/12 A kérdező kommentje:

Így van! Interneten, azaz írásban beszélgetünk/csevegünk, ezért vannak pont a smiley-k én ezzel ":)" pont hogy kedvesebb hangnemben akartam kérdezni. Ha smiley nélkül írtam volna akkor én legalábbis bunkóbb stílusban értelmeztem volna. A flegmatikus és irónikus smiley-t pedig szerintem ezzel a smiley-val szokták kifejezni: " -.-' " vagy 3 pontot írnak utána.

Mind ezek ellenére még mindig nem tudtam meg, hogy hol olvastad a cikket! :D

2013. ápr. 12. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amit te linkeltél az egy online sorozat, jelenleg 9 része van, de a comic-con-on már be jelentették a 2. és 3. évadot is. Mozifilmről pedig nem tudok.

2013. aug. 6. 23:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja, értem, és a sorozat nevét eltudnád mondani ?
2013. aug. 7. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!