Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a animációs film...

Pokkec kérdése:

Melyik ez a animációs film vagy rajzfilm? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Ez egy ilyen japán vagy kínai animációs film és egy fiatal lány benne a főszereplő még tinédzser a lány. A lány és a szülei elmennek az autóval egy ilyen erdőbe de teljesen tiszta erdő ilyen szép az út meg minden.És a lány talál egy falut azt hiszem.Meg van benne egy ilyen közepes méretű béka aki tud beszélni meg öltönyt hord magán és a pénzre izgul a pénz a mindene a pénzt szereti.Meg van egy ilyen átlátszó fekete színű lény ami kb. olyan magas mint egy átlagos ember(180-190 cm a lény azt hiszem.Csak ennyire emlékszem úgyhogy átugrok kicsit a végére!És a békát akarja elkapni így magához vonzza pár aranyérmével.A lány este felül a vonatra és leszáll egy megállóhelynél.Ott talál egy házat amit körbe kerít egy farönkökből álló kerítés.A lánynak a figyelmét felkelti a bejáratnál lévő boltív amin lóg egy világító petróleum lámpa.A lány be megy a házacskában és ott elkezd beszélgetni egy öreg nénivel.
2013. jún. 20. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem Chihiro Szellemországban-ra gondolsz :)
2013. jún. 20. 20:46
 2/3 A kérdező kommentje:
MÁR NE ÍRJON SENKI SEMMIT MERT MÁR TUDOM A CÍMÉT!
2013. jún. 20. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam köszönöm.Pont most nézegettem a többi rovatban és véletlenül rá kattintottam egy linkre és ez a mese jött be. :)
2013. jún. 20. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!