Melyik a kedvenc Sylvester Stallone filmed?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 18:41
1/10 anonim válasza:
mea culpa, de nekem az Oscar :D
3/10 anonim válasza:
Mivel egy kritikán aluli színészről beszélünk, ezért nehéz tőle tényleg jó filmet mondani. Az egy alakítása ami nekem tetszett az az Oscar-ban volt. Ezen kívül jó még a Rocky, de csak az első rész, viszont ott az akkori önmagát játssza.
Amúgy sok filmjét szeretem, főleg a mára már kultikussá vált akciófilmjeit, csak be kell látni, hogy mint színész értékelhetetlen.
4/10 anonim válasza:
Rambo-Első vér,Rambo 2.,John Rambo, Rocky, Tango és Cash, The Expendables-filmek
6/10 Válaszoló 00213 válasza:
Rocky-sorozat
Rambo filmek
Cliffhanger
Állj, vagy lő a mamám
Oscar
Cobra
Túl a csúcson
7/10 anonim válasza:
A feláldozhatók 1-2
Állj vagy lő a mamám!
Rocky 1-6
Rambo 1-4
Kb. ennyi
8/10 anonim válasza:
A melyik a kedvenc Stallone filmed kérdésre, felsorolni 13 szemét filmet, elég nagy ostobaságra vall.
9/10 Lord Keri válasza:
nálam a Rambo 1 a number one! :)
10/10 anonim válasza:
Hát igen kedvenc filmnek felsorolni vagy 6 ot.... Nekem a Rocky a kedvencem így hirtelen, de már nagyon régen láttam a filmjeit szóval nincsenek is most az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!