Ugye, hogy a Betty a csúnya lány jó? Gáz, ha ez a kedvenc sorozatom?
8 éves koromban adták és hatalmas rajongója voltam, aztán ahogy megkomolyodtam szégyelltem, hogy én valaha szappanoperákat néztem. de most megint megy a sorozat+-on, és megint elkezdtem nézni, először csak poénból, de közben rájöttem, hogy ez egy tök jó, humoros de ugyanakkor nyálmentesen érzelmes sorozat, és tejesen más színvonal, mint a többi szappanopera.
most én vagyok ugyanolyan igénytelen, mint 8 évesen, vagy a Betty a csúnya lány tényleg a jó sorozatok között van számon tartva?
Igen gáz és igén te vagy ugyanolyan igénytelen.
(Hogy lehet felnőtt fejjel szappanoperáért rajongani?!)
Az jól meg lett mondva, a "szappan az szappan". :D
Kérdező
Maga a kérdés gáz. Azt nézel, amit akarsz, nem mások fogják eldönteni. Ha viszont mások miatt nézel/nem nézel egy sorozatot az tényleg gáz...
Szerintem alapvetően minden szappanopera ugyanolyan értéktelen, amivel tömik az emberek fejét. Ebből a sorozatból is láttam pár részt, és hidd el, túl sokat látsz benne. Ez is csak egy szappanopera, semmiben nem különbözik a tucatszámra bejövő latin sorozatoktól. De Te nézed, így nem érdekel engem.
A Dexter az egyik kedvenc sorozatom. Nézek normális sorozatokat is, nyugi :D
Nem mások miatt nézem, vagy nem nézem, csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ez ciki-e. Szerintem meg ez egy hülye általánosítás, egy folytatásos sorozatot amúgy se lehet pár epizód alapján értékelni. Elsősorban olyanok válaszát vártam, akik nézték és ismerik a sztorit.
Mert ha ismernéd, nem mondhatnád, hogy nem különbözik a tucatszappanoperáktól, amikor teljesen más, kivéve abban, hogy egy szerelmi-szál áll a középpontban...
"Amúgy szerintem a főszereplő is elég ocsmány, úgyhogy nem értem, hogy tudja valaki huzamosabb ideig nézni azt."
Na ne. Épp ez adja meg az egész sztorit, a humorforrást és a drámát, pont ez a lényege, ahogy a címben is benne van. És ha már ott tartunk, hogy nem különbözik a többi szappantól, épp ez az ami leginkább egyedülállóvá teszi, hogy a szappanoperákban a "hősnő" mindig egy szép, sablonos, két dimenziós, nem túl okos, idealizált nőszemély, Betty viszont egy "ocsmány", kétbalkezes szerencsétlen csomag, de közben emberi, és éppen ez teszi szerethetővé. Szerintem ez a sorozat részben egyfajta fricska is a többi szappanopera felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!