Hányszor nézted már végig a "The Walking Dead" sorozatot?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 22:05
1/19 anonim válasza:
Ez első évadot láttam egyszer. A folytatásról eddig nagyon jót nem hallottam, meg nem is érdekel annyira. Rengeteg sokkal jobb sorozat van ennél.
2/19 anonim válasza:
Eddig csak egyszer. de nagyon várom már az új részeket. :D
3/19 A kérdező kommentje:
Milyen jobb sorozatok vannak ennél?
2013. jún. 20. 09:06
4/19 anonim válasza:
A teljesség igénye nélkül pár darab:
-Breaking Bad
-Game of Thrones
-Dexter
-The Sopranos
-Spartacus
6/19 anonim válasza:
Tényleg nem nagy sorozat, ahhoz képest, hogy zombis meg minden olyan örömmel kezdtem el nézni hát hatalmas csalódás volt számomra főleg a 2. évad hát az kritikán aluli volt... Szóval 1 szer, de ez is több volt mint kellett volna...
7/19 A kérdező kommentje:
Jó sorozat!
2013. jún. 20. 13:12
9/19 A kérdező kommentje:
Jobb az mint nézhető!
2013. jún. 20. 19:04
10/19 anonim válasza:
Jó sorozat, de nem mindenki számára. Ezt utdomásul kell venni.
Egy embernem tetszik másiknak nem. EGyik ismerősőm pl a Supernaturalt isteníti én nem. Nézőpont kérdése.
De válaszolva a kérdesdre minden részt egyszer láttam. Nekem nincs rá sok szükségem, hogy bármit is kétszer nézzek meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!