Igen ezzel én is így voltam tuti érzett iránta vmit. Delena!! Julie is mondta, hogy hagyja őket turbékolni még egy darabig. :) Én csak a Klaroine-t sajnálom.
2013. jún. 18. 13:29
4/13 anonim válasza:
Fúú, én is nagyon sajnálom a Klaroline-t...
De a Delena-nak nagyon örülök. :) Bár én Stefan-t jobban szeretem, ha választani kell közte és Damon között, de azért valahol én is tudtam, hogy Elena nem csak a kötödés miatt van Damon-nal, hanem tényleg szereti. És ha az elején még nem is, de így végiggondolva már örülök, hogy végül ők együtt maradtak. :))
2013. jún. 19. 21:32
5/13 anonim válasza:
Én személy szerint örülök Elenának és Damonnek.
Annak meg még jobban örülnék, ha KAtherine és Stefan is összejönne :D
2013. jún. 20. 17:33
6/13 anonim válasza:
Fúú, ezen még nem is gondolkoztam... de az - most, így belegondolva - tök jó lenne :)
4-es voltam
2013. jún. 20. 19:45
7/13 AncsiCR válasza:
Jaj hát persze 4 évada erre vártam végree!!:)
2013. jún. 23. 13:34
8/13 FannaL válasza:
Amúgy a Stef+KAt-be én is belegondoltam már a 4. évadban is. MErt ugye Kat Damont nem szerette, hanem Stefant szerette, hisz bevalotta. Ugye a drága Katherine most meg ember, így remélem lesz valami vele, vagy lehet Sila fog vele játszani? Ajj még soká lesz október :D
2013. jún. 23. 15:38
9/13 anonim válasza:
én is Delena vagyok, de valahogy amikor még csak szenvedtek sokkal izgibb volt, most hogy összejöttek már nem annyira az. de remélem így is élvezhető lesz :)
2013. jún. 23. 15:42
10/13 anonim válasza:
Én annyira örülök nekik!!!!! :D Remlem a sorozat legvégét nem fogják azzal elszúrni, hogy nem őket hozzák a legeslegvégére össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!