Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók: örültök a...

Vámpírnaplók: örültök a delenának?

Figyelt kérdés

Delena lett a VD 4.évad vége.

örültök neki?

én valahogy éreztem hogy Elena nem csak a kötődés miatt van damon-nel:) eléggé sokkolt,kellemesen csalódtam.

2013. jún. 17. 01:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon örülök, tuti lesz még kavarás, de remélem, az egész sorozat vége is ez lesz :)

Stefant meg összehozhatnák mással. Mondjuk Katherine-nel.

2013. jún. 17. 09:35
 2/13 anonim válasza:
100%
Nagyon,nagyon,nagyon örulök!!!!a kezdetektől foga Delena fan vagyok!! <3 <3 <3 Delena
2013. jún. 17. 18:46
 3/13 FannaL ***** válasza:
Igen ezzel én is így voltam tuti érzett iránta vmit. Delena!! Julie is mondta, hogy hagyja őket turbékolni még egy darabig. :) Én csak a Klaroine-t sajnálom.
2013. jún. 18. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Fúú, én is nagyon sajnálom a Klaroline-t...

De a Delena-nak nagyon örülök. :) Bár én Stefan-t jobban szeretem, ha választani kell közte és Damon között, de azért valahol én is tudtam, hogy Elena nem csak a kötödés miatt van Damon-nal, hanem tényleg szereti. És ha az elején még nem is, de így végiggondolva már örülök, hogy végül ők együtt maradtak. :))

2013. jún. 19. 21:32
 5/13 anonim válasza:

Én személy szerint örülök Elenának és Damonnek.

Annak meg még jobban örülnék, ha KAtherine és Stefan is összejönne :D

2013. jún. 20. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Fúú, ezen még nem is gondolkoztam... de az - most, így belegondolva - tök jó lenne :)

4-es voltam

2013. jún. 20. 19:45
 7/13 AncsiCR ***** válasza:
Jaj hát persze 4 évada erre vártam végree!!:)
2013. jún. 23. 13:34
 8/13 FannaL ***** válasza:
Amúgy a Stef+KAt-be én is belegondoltam már a 4. évadban is. MErt ugye Kat Damont nem szerette, hanem Stefant szerette, hisz bevalotta. Ugye a drága Katherine most meg ember, így remélem lesz valami vele, vagy lehet Sila fog vele játszani? Ajj még soká lesz október :D
2013. jún. 23. 15:38
 9/13 anonim válasza:
én is Delena vagyok, de valahogy amikor még csak szenvedtek sokkal izgibb volt, most hogy összejöttek már nem annyira az. de remélem így is élvezhető lesz :)
2013. jún. 23. 15:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Én annyira örülök nekik!!!!! :D Remlem a sorozat legvégét nem fogják azzal elszúrni, hogy nem őket hozzák a legeslegvégére össze.
2013. jún. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!