Miért nincs hang egyik videó playeremen sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Filmvadászról letöltöttem a Jurassic Park 2-3 at hogy behozzam lemaradást. ;) Kicsomagolom és mikor lejátszanám nincs hang. Nem vagyok gyökér be van dugva hangfal,fel van tekerve hangerő mindenhol. Próbáltam Win media playerrel és DivX playerrel is de sehol sincs hang.
Választ előre is köszi!
2013. jún. 16. 20:21
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy a feltöltésnek alapban nem volt hangja. Vagy hibádzik a codeked.
Onlány le tudtad játszani hanggal?
2/4 anonim válasza:
Ha youtube-on sincs hang, akkor indítsd újra a gépet, hátha meggyógyul. Velem is előfordult már hogy valamiért nem volt hang (azóta sem tudom mi volt az oka) újraindítottam aztán helyrejött.
3/4 A kérdező kommentje:
No igen a probléma ott van hogy minden megy rendesen csak ott nem működik. A 2-t elkezdtem online nézni ott volt hang, youtube-on is volt hang, és a skype is működik szóval csak a
vidiplayer nem megy. Hang pedig sztem volt a feltöltéssel.
2013. jún. 17. 10:06
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat tényleg codek hiányzott. :)
2013. jún. 18. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!