THE ... kérdése:
Milyen nyelvű szinkronok készültek a Fullmetal Alchemist Brotherhood-hoz, és hol találom meg őket? (lent)
Figyelt kérdés
akarok csinálni egy multilanguage videót arról a jelenetről,amikor (SPOILER következik) Ed megtalálja Al testét a kapuknál, de nem tudja elhozni (26. rész vége). Ehhez kellenének a különböző szinkronok,csak nem tudom,hogy hogy/hol keressem őket. Amúgy is kíváncsi vagyok a többi ország dubjaira :D
előre is köszi a segítséget!:)
#hang #anime #videó #rejtett #szinkron #Fullmetal Alchemist #olvasás #Brotherhood #Alchemist #üzenetemet
2013. márc. 26. 10:36
1/2 A kérdező kommentje:
ja igen, youtube-on persze megtaláltam a japán meg az angol változatot,azt ugye mondanom sem kell :D
2013. márc. 26. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!