Miért nem csókolóznak rendesen az ázsiai filmekben (kínai, koreai, japán)?
Én értem, mire gondol a kérdező, mert én is ezt tapasztaltam (bár én csak koreai doramákat láttam eddig). A doramákban valóban csak ritkán csókolóznak, ha mégis, az általában csak szájrapuszi vagy ilyesmi... Ez nekem is elég furcsa.
Viszont nemrég olvastam valahol, hogy pl. Koreában nem igazán illik nyilvánosan csókolózni, náluk ez elég intim dolog. És gondolom, hogy emiatt nincsenek igazi csókjelenetek a sorozatokban sem. Inkább ölelkeznek.
De pl. szexjelenetet sem láttam még doramában. Maximum utalás van rá, hogy történt/történni fog valami...
Bár ezeket csak doramákban tapasztaltam, ázsiai filmet is láttam többet, azokban viszont simán voltak csókjelenetek, és szexjelenetek is bőven, mindent mutatva, talán még durvábban, mintegy amerikai vagy európai filmben...
A válasz igazi koreaiaktól.. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!