Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » NINCSENEK DURVA horror filmek,...

NINCSENEK DURVA horror filmek, vagy mi van?! 

Figyelt kérdés

Egy csomo horror filmet lattam mar mert egyszeruen imadom oket .megszallottan.:) de egyik sem durva szamomra.miert?pl amikben van valami kicsi kis minimalis brutal az:

~kopok a sirodra (tegnap neztem meg durvabbra szamitottam -.- )

~Furesz

~Martirok

A tukrok is jo de azt mar ide se sorolom mert NEM HORROR.vigjatekok ezek nekem....! Mondjatok mar IGAZI HORRORT\THRILLERT nekem.koszipuszi

(De beszarjak ugy,bar ilyen meg nem volt,es sztem nem is lesz soha)

16\csajszi

2013. jún. 15. 18:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Micsoda érvelések. :) Egyre jobban süllyedsz lefele.

'A kérdést azért így tette föl a lány, mert sokkal figyelemfelkeltőbb...'

Hogy erre én miért nem gondoltam előbb... Akkor biztos csak azért írta, hogy felkeltse a figyelmünket, nem gondolja komolyan, igaz? Akkor mondd már el nekem, hogy a leírásában miért folytatja, hogy nincsenek durva filmek, és vígjátékok neki ezek a filmek. Talán ezt sem gondolta komolyan, csak viccelt, vagy ez is figyelemfelkeltés eszköze?

'Ezenkívül egy-két helyen rosszul fogalmazott, de azért helyesírási hiba nem igazán van benne...'

Több oldalas elemzést írhatnék a helyesírási hibáiról. Egyre jobban bizonyítod magadról, hogy mennyire primitív vagy.

'A stílus az meg olyan, hogy nem akadémiai székfoglalót akart nyilván tartani, hanem egy egyszerű kérdést tett föl, amire nem kötelező válaszolni, bármilyen nehéz is megállnod.'

És egy egyszerű kérdést nem lehet illedelmesen feltenni? Mint ahogy már kifejtettem a korábbi válaszaimban, ez a minimum, hogyha tanácsot vár el. Ez olyan, mintha szarba se venne minket.

'pedig fölháborító, mert miért is nézed te őt bunkónak, hogy nem olvas könyvet vagy cikket?'

Az a felháborító, hogy a mai gyerekek értékrendje így el lett rontva. 100%-os biztossággal mondom, hogy nem olvas semmit, legfeljebb a Facebook post-okat. Aki rendelkezik kultúrával, az szégyellne ilyet, így leírni.

'ha azt vesszük a Hullajó, vagy a Gonosz halott című filmeket mondhatjuk akár egyfajta horror-vígjáténak (is), de ezzel az erővel mondjuk a drakulás vagy vérfarkasos filmeket is!'

Nem értem a koherenciát a horror-vígjátékok és a vámpíros, vérfarkasos filmek között. Már miért lennének azok viccesek? Hallottál mondjuk akár a Bakjwi című filmről? Nem éppen egy humoros film...

A hülye nevű filmek közül, amiket írtál, egyedül a Horrorra akadva szériát ismerem. Azt egyszer meg lehet nézni kikapcsolódásképp.

'paraszt az aki engem leparasztozott, mert az ő kényes gyomra valamit nem vesz be, de akkor nem itt kell oktatni a jó népet, hanem ajánlgassál másoknak horrorfilmet akad bőven ilyen kérdés te vizet prédikáló, bort vedelő "úriember"...'

Mint mondtam, egyáltalán nincs kényes gyomrom. Meg kell adni a tiszteletet. Ez egy annyira evidens dolog... Nem vagyok álszent. Már miért lennék az? Én nem ilyen tahó módjára szólítok meg idegeneket... Azt tartom helyesnek, és azt is cselekszem, amit írok. Veled, meg a kérdezővel nem kell tiszteletteljesen beszélnem, mert nem értek fel arra a szintre. A kérdező már a kérdés legelején elérte, hogy ne kelljen vele, Te meg a hozzászólásod után, miután máris tanúbizonyságot tettél ostobaságodról. Annyira nevetséges, hogy még mindig őt véded, és nem jössz rá, hogy mennyire helytelen.

'Én nem parasztoztalak téged! Most sem!'

Még jó, nem is tehetnéd, nincs mire. Nem vagyunk egy szinten sem...

'Téged ezek szerint nem szólított meg! Hogyha az utcán hallasz a hátad mögül olyan stílusban utánad kiabálni mondjuk valakit, hogy "hé f**szfej!" akkor hátrafordulsz?'

Ez itt egyáltalán nem így működik, még egy idióta, semmilyen érv. Ha át akarnám ültetni a valóságba, akkor ez olyan, mintha beülnék egy terembe a többi filmkedvelő közé, és ott kiállna a kérdező, és a pofánkba mondaná ezt.

'Egyébként egyáltalán nem volt tahó, és senkit sem sértett...'

Ezt is már hosszan kifejtettem, legalább olvasnád el az első hozzászólásomat mielőtt baromságokat írsz.

'Nem tudom hol volt "nem nőies", és hol vesztette el a "varázsát"...'

Hehe, itt már nekem fáj, mert nem tudlak már ennél hülyébbnek nézni. Leírtam szintén, hogy miért nem volt nőies, de Te meg nem cáfolnád, mert nem is tudod mivel...

'Szimpatikus például, hogy tényleg az igazi jó horrorfilmekre kérdezett rá, az hogy nem tartja félelmetesnek azt, ami másnak az, az egy dolog.'

Szóval a Mártírok nem egy igazi horrorfilm? :) Ejha...

'Ráadásul nem álszentkedik itt, mint gyakran ezen az oldalon néhány "nyelvművelő", "Grétsy-díjas", "szentéletű életre oktató".'

Én nem álszenteskedek. Mérhetetlenül keserű érzéssel tölt el, hogy ilyen elcseszett emberek vannak, és sajnos egyre több lesz a média és a társadalmi hatások miatt. Mivel az ismeretségi köröm értelmes emberekből áll, ezért itt mindig megdöbbenek, hogy milyen is a következő generáció.

'honnan tudod hogy eddig hány horrorfilmet látott? "semelyiket nem díjazta" jó vicc...'

Te barom, leírta, hogy egyik sem durva neki, és ezek vígjátékok számára.

'egyébként nem a szerelmem, ezt nem tudom honnan szűrted le'

A hozzá való viszonyulásodból, és abból, hogy vakon véded, miközben nem is tudod mivel, csak szétalázod magad.

:)

2013. jún. 17. 17:56
 22/28 A kérdező kommentje:
Na jó. Mostmár fejezzétek be. (mielőtt valaki belémkötne ,hogy:"na már van ékezeted?" ..igen mert gépről vagyok most )
2013. jún. 17. 19:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom írta -e már valaki, de nézd meg a Szerb filmet...
2013. jún. 19. 12:56
 24/28 anonim ***** válasza:
Én meg ajánlom a Megan Is Missing-et.
2013. jún. 19. 16:09
 25/28 RainbowUnicorn válasza:
de télleg fejezzétek be mert télleg igaza van a kérdezőnek mert még én se láttam igazi brutál horrort csak gagyi horrornak nem mondható drámákat -.- pedig én is csaj vagyok nah
2013. aug. 16. 21:50
 26/28 jani007 válasza:

sziasztok.

a kishőlgynek ajánlanék egy jó kis filmet.sok horror,thrillert láttam már,volt amelyik megfogott volt amelyik nem de egy filmet nem tudtam végig nézni.az emberi százlábú 2. részét.az első része elhanyagolható de a 2. az totál-brutál.

na kishőlgy,azt nézd meg.

2013. nov. 13. 21:28
 27/28 anonim ***** válasza:

Írni nem tanultál meg 16 évesen sem "nagylány" amugy ha neked a köpök a sírodra nem durva film a mostani akkor te nem vagy normális szimplán ha ezek veled történének meg megnézném a pofád hogy durvának találod e.

Íme pár alapmű durva filmekből.

Szerb film.

Köpök a sírodra 1-3.

Megan is mising.

A szomszéd lány.

Mártirok.

Ha ezek neked csepet sem durvák akkor ajánlom a pszichologust, nem ettől leszel erős és menő hogy ezekre a filmekre azt mondod semilyen meg vígjátéknak elmegy szimplán nem vagy normális kategoria jön le, ugyanis ezeken egy normális embernek megviseli egy kicsit miután megnézte, fejezd be a horror filmeket és keress fel egy pszichologust horror függő fogadok suliban meg te vagy az akinek ha beszolnak valamit szét törik a kis lelke.

2020. okt. 29. 00:54
 28/28 anonim válasza:

A Serbian film-Szerb film

Grotesk-Groteszk

Cannibal Holocaust-Kannibál Holokauszt

2022. ápr. 20. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!