NINCSENEK DURVA horror filmek, vagy mi van?!
Egy csomo horror filmet lattam mar mert egyszeruen imadom oket .megszallottan.:) de egyik sem durva szamomra.miert?pl amikben van valami kicsi kis minimalis brutal az:
~kopok a sirodra (tegnap neztem meg durvabbra szamitottam -.- )
~Furesz
~Martirok
A tukrok is jo de azt mar ide se sorolom mert NEM HORROR.vigjatekok ezek nekem....! Mondjatok mar IGAZI HORRORT\THRILLERT nekem.koszipuszi
(De beszarjak ugy,bar ilyen meg nem volt,es sztem nem is lesz soha)
16\csajszi
Sinister
Begotten
Betolakodó
Kés filozófiája
Man behind the Sun
Eden Lake
Nem értem, hogy miért piszkáljátok a kérdezőlányt?
Kérdezett egy kérdést, hogy ajánljunk Neki brutkó horrorfilmet... Mi ajánlunk, mert segíteni akarunk Neki, Ő meg majd megnézi és remélhetőleg tetszik majd Neki.
Amúgy voltak itt jócskán olyan példák mint hogy valaki thrillernek sorolta a Tükrök című filmet! Az HORROR! Az igaz, hogy "együtt kell élni" egy filmmel, tehát én ezért rühellem rothadtul az ún. "horrorvígjátékokat", mert aki vígjáték rajongó az nem vérontást, és erőszakot akar látni, aki pedig horrorra kíváncsi, az nem arra, hogy a maszkos gyilkos elrejtőzködik, miközben lóg ki a segge a sarokból és totál látható, mert így élét veszik az egésznek, elrontják ezzel a kívánt hatást! Azzal, amikor a főhős Rambonak gondolja magát, és kiáll az álarcos gyilkos elé, a "most szétrúgom a segged" mondattal, így pont a borzalmas helyzetet teszi nevetségessé! Egy darabig ezért nem támogattam az újabb keletű horror filmeket, de aztán megnézegettem néhányat azok közül is, és brutál jók is vannak közöttük, sőt! Csak persze nem a Sikoly például, mert az tényleg egy rossz vicccccc...
A (ezek után úgy mondanám a szerintem) brutális ajánlatom a Gonosz halott 1.-2. lett volna, de ezt már mondták, aminek a harmadik része iszonyat gyengére sikeredett és messze elmarad az első kettőtől, (ha érdekel, és nem ismered, akkor Sötétség serege címmel futott /Evil dead 3/) Valamelyik válaszoló azt írta a Gonosz halottra hogy inkább lélektani kategória, szóval azért ő nem hiszem hogy látta azt a trancsírozást, fizikai erőszakot ami abban a filmben folyik! A Hullajó is szóba került már, namost szerintem az a kimondott poén, hiába szakad benne a vér, meg a testrészek, bár kicsit olyan Gonosz halott hangulatú!
Az értelmetlen trancsírozás-brutalitás kategória (első ajánlatom Neked) az szerintem a Dög mindhárom része (tulajdonképpen összefüggő, de mondjuk amúgy sincs benne sztori)!
Ami viszont brutális (persze az igaz, hogy minden filmbe bele kell magát élnie az embernek, és empátiával tekinteni meg) az a Grave Encounters! Brutális! Utána még 5 percig néztem az üres képernyőt, ráadásul a film számlálója is érdekesen van megcsinálva (időérzékelés/időérzék).
Szerintem kedves Kérdezőlány az olyan amin lehet, hogy be fogsz szarni, (bocsánat, vannak itt kényesebb kommentelők is, miattuk inkább hátha ők is olvassák: tehát azon lehet hogy be fogsz kakilni)!
Amúgy szerintem így egy nagyon szimpatikus csajszi Vagy, remélem tudtam segíteni, és kíváncsi lennék, akár (sőt inkább) priviben is, hogy tetszettek-e a filmek (főleg a Grave Encounters)! (de egyébként is írhatnál, hogy eddig milyenek néztél, örömmel venném, tényleg nagyon szimpi Vagy)
(végre valaki tudja igazán díjazni a jó horrorokat, nem csak a Tudom mit tettél tavaly nyáron típusú esti meséket)
Pusz
Joe Makepeace
"Amúgy voltak itt jócskán olyan példák mint hogy valaki thrillernek sorolta a Tükrök című filmet! Az HORROR!"
Nem ártana végig is olvasni a válaszokat, nem csak elkapni 1-1 mondatot belőlük. A kérdező sorolta thrillernek. Sőt, én is és az utánam szóló is írta, hogy az horror.
"Nem értem, hogy miért piszkáljátok a kérdezőlányt? "
Mert (legalábbis szerintem) nem lányhoz méltóan fogalmazta meg a kérdést, hanem primitíven és ocsmányan. De az utolsó kommentjéből ítélve próbál javítani a helyesírásán, úgyhogy én nem is "piszkálom" tovább.
'csak egy kerdest tettem fel :( ugy ram szalltatok mint valami saskaraj, pedig nem szandekoztam provokalni a nepet.'
Ne haragudj, de ez nem igaz. A kérdésed iszonyú provokatív volt. Már korábban leírtam, hogy miért.
A helyesírás az nagyon fontos egyébként. Főleg akkor, ha valakivel írásban kommunikálsz. Még a tartalomnál is fontosabb, mert nem mindegy, hogy milyen formában közlöd velünk, amit szeretnél. Ez, a szókincsed és a stílusod határozza meg, hogy hova osztályoznak be téged az emberek.
Olvass könyveket vagy sok cikket az interneten, sokat segít.
De azt értékelem, hogy most azért kedvesebben fogalmaztad meg a hozzászólásod. :) Szóval ezt most ne leszidásnak vedd, hanem inkább egy baráti jó tanácsnak, amit ha megfogadsz, csak a hasznodra válik; nem akarok neked rosszat. :) Ha tetszeni fognak a filmek, akkor akár írhatok is még neked. :)
Joe Makepeace!
:)))) :))))
Nem vagy semmi. :) Koncentrálódik itt az ellenkultúra. :)
Nem tudom, hogy a buta hozzászólásod a nevetségesebb-e, vagy ahogyan próbálsz korrelálni ehhez a lányhoz.
'Amúgy voltak itt jócskán olyan példák mint hogy valaki thrillernek sorolta a Tükrök című filmet! Az HORROR!'
A szerelmed írta, hogy thriller.
A horrorvígjátékokkal kapcsolatban sem értek veled egyet. Pont, hogy a horrorrajongók tudják a legjobban értékelni őket, köztük én is. Nagyon jó ötlet, mert olyan elemekkel viccelődnek, amiket mi más szemmel tudunk nézni, és még viccesebb. Jó, hogy vannak ilyenek, mert legalább visz egy kis humort bele, kell az is a sok lélekrombolás között, ne szűküljön be az érdeklődési kör csak a szenvedés keresésére. Mindenki szeret nevetni.
'Szerintem kedves Kérdezőlány az olyan amin lehet, hogy be fogsz szarni, (bocsánat, vannak itt kényesebb kommentelők is, miattuk inkább hátha ők is olvassák: tehát azon lehet hogy be fogsz kakilni)!'
Te hogy nem szégyelled magad, hogy ilyen baromságokat mondasz? Ennek semmi köze a kényességhez Te ostoba paraszt. A kommunikációnak az internetre vonatkozóan is ugyanúgy vannak protokolljai. Ha Te ilyen stílusban szólítasz meg idegeneket, azok elküldenek a büdös p*csába. Itt sem más a helyzet. Idegenként megszólított minket ilyen tahó stílusban, ráadásul laikus módon összehordott sértő dolgokat. A barátaimmal én sem így beszélek, előttük szoktam káromkodni én is, de mi más kapcsolatban vagyunk... Ha valaki elvárja a segítséget idegenektől, akkor az a minimum, hogy tiszteletteljesen megfogalmazza a kérdését. Az meg a másik, hogy ő egy lány! Egy lány ne úgy beszéljen, mint egy dokkmunkás. Semmi nőiesség nincs a viselkedésében, ezáltal elveszti a varázsát.
'Amúgy szerintem így egy nagyon szimpatikus csajszi Vagy, remélem tudtam segíteni, és kíváncsi lennék, akár (sőt inkább) priviben is, hogy tetszettek-e a filmek (főleg a Grave Encounters)! (de egyébként is írhatnál, hogy eddig milyenek néztél, örömmel venném, tényleg nagyon szimpi Vagy)'
Hogy ez milyen aaaaranyos. Megdöbbentő, hogy találtál benne valamilyen vonzó tulajdonságot. Lehet, hogy akár egy fiú... A viselkedéséből eddig semmilyen nőiességet nem lehetett leszűrni. Neked mégis mi benne a szimpatikus?
'(végre valaki tudja igazán díjazni a jó horrorokat, nem csak a Tudom mit tettél tavaly nyáron típusú esti meséket) '
Nem vetted ễszre, hogy ệddig semelyik horrort sem díjazta? Olvasd el a kérdés címét...
Sok boldogságot nektek!
Puszi neked is.
1. A kérdést azért így tette föl a lány, mert sokkal figyelemfelkeltőbb, ezért is van kiemelve gondolom az első két szó! Ékezet és pont nélküli billentyűzete van nyilván.
Ezenkívül egy-két helyen rosszul fogalmazott, de azért helyesírási hiba nem igazán van benne...
2. A stílus az meg olyan, hogy nem akadémiai székfoglalót akart nyilván tartani, hanem egy egyszerű kérdést tett föl, amire nem kötelező válaszolni, bármilyen nehéz is megállnod.
3. az "Olvass könyveket vagy sok cikket az interneten, sokat segít." pedig fölháborító, mert miért is nézed te őt bunkónak, hogy nem olvas könyvet vagy cikket?
4. Azért a következő bekezdésed szerencsére már barátságosabb.
5. Ami engem illet: a. ha azt vesszük a Hullajó, vagy a Gonosz halott című filmeket mondhatjuk akár egyfajta horror-vígjáténak (is), de ezzel az erővel mondjuk a drakulás vagy vérfarkasos filmeket is! A horrorvígjáték kategória alatt itt értettem például, amiket ugyan nem néztem, csak a címét elég volt elolvasni, például az amúgy is harmat gyenge: Rémségek könyve, vagy a Tudom mit tettél tavaly nyáron, "vígjáték" változatai: Tudom kit ettél tavaly nyárson, meg a Sípolj, ha tudod mit ettél tavaly disznóvágáskor, vagy valami ilyen marhaság...
b. paraszt az aki engem leparasztozott, mert az ő kényes gyomra valamit nem vesz be, de akkor nem itt kell oktatni a jó népet, hanem ajánlgassál másoknak horrorfilmet akad bőven ilyen kérdés te vizet prédikáló, bort vedelő "úriember"... Én nem parasztoztalak téged! Most sem! ...és nem küldtelek a bánatos p**csába sem...
c. "megszólított minket ilyen tahó stílusban, ráadásul laikus módon összehordott sértő dolgokat."
Téged ezek szerint nem szólított meg! Hogyha az utcán hallasz a hátad mögül olyan stílusban utánad kiabálni mondjuk valakit, hogy "hé f**szfej!" akkor hátrafordulsz? Világos ha nem érted magadra, akkor nem. Egyébként egyáltalán nem volt tahó, és senkit sem sértett...
d. Nem tudom hol volt "nem nőies", és hol vesztette el a "varázsát"...
e. Szimpatikus például, hogy tényleg az igazi jó horrorfilmekre kérdezett rá, az hogy nem tartja félelmetesnek azt, ami másnak az, az egy dolog. Ráadásul nem álszentkedik itt, mint gyakran ezen az oldalon néhány "nyelvművelő", "Grétsy-díjas", "szentéletű életre oktató".
f. honnan tudod hogy eddig hány horrorfilmet látott? "semelyiket nem díjazta" jó vicc...
(egyébként nem a szerelmem, ezt nem tudom honnan szűrted le, de nekem szimpatikus, ahhoz jogom van, mint ahogy neked is másik kérdést keresni)
Elnézést, hogy beleszólok kettőtök vitájába, de :
"Ezenkívül egy-két helyen rosszul fogalmazott, de azért helyesírási hiba nem igazán van benne... "
Értem, hogy szimpatikus neked, de azért azt a vak is látja, hogy sok helyesírási hibát vétett. Amit már mondtam, hogy nem olyan nagy baj, mert próbálja magát javítani.
"d. Nem tudom hol volt "nem nőies", és hol vesztette el a "varázsát"... "
A "beszarjak" szó szerintem még férfiaktól is gusztustalanul hat, de mégis hogy néz már ki az egy nőnél? A kérdés stílusa pedig, ha elolvasod, ugyanezt árasztja magából. Érted, elolvasod és egyszerűen azt mondod, hogy ez az írás valamiért úgy, ahogy van ocsmány. És most a kérdésre értettem, nem a kommentjeire(vagyis nem mindre). Persze manapság már majdhogynem megszokott, hogy még a nők is káromkodnak, de szerintem ez egyszerűen gusztustalan.
Mindegy, tényleg nem kötekedni akarok, de azért az sem mindenhol igaz szerintem, amit Te írtál és szerintem ezt Te is tudod. De fölösleges is folytatni ezt a vitát szerintem, kapott elég ajánlást a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!