Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki le tudná írni a Trónok...

Valaki le tudná írni a Trónok Harca esküvői esküjének szövegét?

Figyelt kérdés

Nem találom sehol, vagy nagyon rosszul kerestem :)

Előre is köszi :)

2013. jún. 12. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Sorozat vagy könyv?

Ha sorozat, akkor letöltöd a feliratot, és ott lesz (3x09-ben az utolsó 10 percnél valahol), könyvnél nehezebb megtalálni, mert jóval hosszabb, fejből nehéz lenne megmondani hol volt.

2013. jún. 12. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

De amúgy ilyet találtam:

“In the sight of the Seven, I hereby see you these two souls, binding them as one for eternity. Look upon one another and say the words.”

Father. Smith. Warrior. Mother. Maiden. Crone. Stranger. I am his/hers, and s/he is mine, from this day, till the end of my days.

Nem tudom ez az összes, vagy vane még hosszabb.

2013. jún. 12. 21:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Töltöttem le feliratot, de nem tudtam szövegként megnyitni.. mindig le akarta játszani a lejátszómmal:D Magyarul meg nem találtam meg. :)

De köszi az angolt, igen erre gondoltam. :)

2013. jún. 12. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
És igen, ennyi a szövege :) köszi mégegyszer
2013. jún. 12. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Letöltöttem a magyar feliratot, így volt benne:

A Hét színe előtt összekötöm ezt a két lelket, egyesítve őket az örökkévalóságig. Nézzetek egymásra, és mondjátok az esküt!

Apa, Kovács, Harcos, Anya,Szűz, Vénasszony, Idegen.

Az övé vagyok, ő pedig az enyém...a mai naptól az utolsóig."

2013. jún. 12. 23:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Azóta már nekem is sikerült megoldanom, hogy megnyissa a feliratot szövegként. :)

2013. jún. 14. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!