Írnátok nekem olyan "alap" filmeket?
Olyanokat, amiket mindenki látott, sok helyen utalnak rá.
mint pl. Harry Potter, Gyűrűk Ura, Másnaposok, Pókember.
vígjáték, romantikus, esetleg akciófilm érdekel
Köszi!
Star Wars; Star Trek; Terminátor; A Keresztapa;
Volt egyszer egy Vadnyugat; Száll a kakukk fészkére;
Egri csillagok; A Pál utcai fiúk.
Másnaposok, Pókember, mint alap film? Das ist falsch...
Amit az előző válaszoló írt, azok sem vígjátékok / romantikus filmek / akciófilmek. Mert az alapművek nem ezeknél a műfajoknál kezdődnek. Szóval ha a drámát is odabiggyesztenéd, akkor esetleg tudnánk mondani.
"Hát szerintem a másnaposok elég alap, legalábbis nagyon kevés olyat ismerek, aki nem látta."
Szerintem a 3. válaszoló nem így értette. Attól még nem lesz valami "alap",hogy sokan látták és sokak szerint elfogadott/jó. Persze írtad is,hogy milyenek kellenek,de szerintem sem igazán odaillő szó ez az "alap".
Attól függ, hogy mi az alap, hogy milyen emberek közt mozogsz, az én társaságomban a gyakran idézett filmek:
-Annie Hall
-Torrente
-Ford Fairlane
-Lesz ez még így se
-Clerks
-Blöff
-A Nagy Lebowski
-Eddie Murphy show
-Show time
-90-es évek kult. akciófilmjei
Persze közel sem ezek a legjobb filmek, csak talán a legidézhetőbbek.
Utolsó, tanuld már meg használni a vesszőket!
"Utolsó, tanuld már meg használni a vesszőket!"
Magadnak írtad? :) Ugyanis tiéd az utolsó válasz. Amíg persze ez meg nem érkezik. :)
Majd megtanulom, ha Te pedig megtanulsz végre úgy írni, hogy nem kötsz bele mindenkibe. És mint látod az én részemről mehet a dolog, most Te jössz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!