Tudnátok olyan filmeket mondani, amiket egy tininek éremes, és alap dolog megnézni? (Alapfilmeket tiniknek)
Figyelt kérdés
le vagyok maradva, mik azok a fimek, amiket alap dolog megnézni. nem kifejezetten thriller és akciófilmekre/sorozatokra gonoltam2013. ápr. 12. 22:50
1/3 FannaL válasza:
Séta a múltba (rom. dráma)
10 dolog amit utálok benned
Vadócka
Amerikai pite
Project X
2/3 FannaL válasza:
És amiket én néztem.:
a csúf szerelem, hercegnővédelmi program , Avalon gimi,Neveletlen hercegnő, Én és a hercegem Vadócka, Tinikadét, Bajos csajok, LOL,Csajok háborúja, Csere-bere szerencse, Rád vagyok kattanva, micsoda sráz ez a lány és Egyéb tündérmesék, mesék(filmben): Los Angeles-i tündérmese, Hamupipőke történet, Volt egyszer egy dal,a villámtolvaj, hipervándor, varázsló tanonc
Nekem ezek tetszettek/tetszenek. 15/L
3/3 Nirata válasza:
Sorozat:
Grace klinika
Odaát
Dr.Csont
A Katedrális
Mcleod lányai
Vészhelyzet
Dallas (2012)
Filmek:
Titanic
Így neveld a sárkányodat
Star Trek
Mikor felkel a nap
Mikor lemegy a nap
Szerelem és més drogok
A csodálatos pókember
Vasember
Sherlock Holmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!