Az X-men-ből ismert Magneto ellen mit tennének az álcák? :D
Figyelt kérdés
Vasból vannak vagy nem?2013. jún. 11. 13:35
1/7 A kérdező kommentje:
Transformersből ismert gonosz robotokra gondoltam
2013. jún. 11. 13:35
2/7 anonim válasza:
Maradjunk annál, hogy fémből vannak.
Ez egy jó kérdés, bár szerintem tömegesen le tudnák győzni.
Néhányan támadnának a föld alól, néhányan a földről, és páran a levegőből. Szerintem bejönne.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha az álcák elegendően lennének (mondjuk úgy 10 álca támadna rá) akkor nem lenne Magnetonak esélye.
4/7 anonim válasza:
Hozzávágnának egy gumiabroncsot. XD
5/7 anonim válasza:
Mondjuk Magneto meg olyan pontokon tudná elvágni a kis vezetékeiket, amikről lehet maguk az álcák se tudnak. Pl van egy ember aki más emberek testével tud bármit kezdeni, fogja a kis képességét, és összeroppantja a rá támadó 20 ember szívartériáit. Na ugyanez, csak fémmel. Biztos van gyenge pontjuk, csak tudni kell hol. Ha pedig megvan, elég egy apró mozdulat és holtan esik össze az összes... autó :D
6/7 anonim válasza:
tippre a készítők bemondanák hogy nem mágnesezhető fémből vannak, vagy azzá alakítanák magukat.
7/7 A kérdező kommentje:
Ha mégis fémből volnának szerintem még 20-al is elbánna 1x-re. Valamelyik filmbe egy egész hidat vitt át egy másik szigetre, rajta az autókkal. Amiket direkt írtam ugyanis ezeknek az amerikai terepjáróknak kb tonnás súlyuk van.
2013. jún. 11. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!