Mo-n miért alig ismert a doctor who? Pedig, az egyik legszórakoztatóbb sorozat. Mégis, ha kérdezem a sorozat rajongókat,10-ből mondjuk 7 nem is hallott róla.
Mondjuk Sons of Anarchy. Külföldön sem a leghíresebb sorozat, annak ellenére, hogy azért kb a 6 milliós nézettséget mindig hozza (ami több, mint a Game of Thrones nézettsége, és a GoT-ról azért kicsit többen hallottak).
Igaz, itthon "Kemény motorosok" címmel nem csoda, hogy nem nézik.
Szintén ilyen a Justified. Nem nagyon láttam még rossz részt ebből, rendszerint hozza a jobbnál jobb részeket, és se külföldön, se itthon nincs valami nagy visszahangja.
Még egy a Firefly, ami azért sorozatjunkiek között kötelező sorozat, de a mainstreamben mégsem hallasz róla sehol (na jó, ez egy több éve elkaszált, és csak 1 évet megélt sorozat, szóval azért ez érthető).
Írhatnék még sokat, csak most lusta vagyok.
Egyetértek, nem reklámozzák, még boltban sem láttam DVD-n. Én három embert ismerek, akik egyáltalán hallottak róla, abból kettő nézi is.
Pedig tényleg rohadt jó sorozat, mondjuk ha csak belenézel, elég furcsa első benyomása lehet :)
4. válaszoló, hallod, pont a SOA és a Justified az a két sorozat amit most nézek, épp említeni akartam őket :) a Firefly-ért mennyi "könny" hullt már :( Egyik személyes favorit nálam még a Jericho volt.
Doctor Who, meg a Torchwood... ezeket is de szeretem. Úgy voltam velük, mikor még nem ismeretem őket, ránézésre a kedvem is elment tőlük, annyira furcsának tűntek, aztán egy esés délután unalmamban nekiálltam, és azóta ímádom őket. Most álltam neki a 7. évadnak a dokiból, az első 3 rész után szóhoz nem jutok annyira jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!