Hol tudom megnézni az ICARLY 5. évadból a következő részeket:bakiparádé 2, újítások, habcsókgyár?
Figyelt kérdés
Megtudnátok adni ezeknek a részeknek a linkjét,vagy esetleg az oldalt ahol megtudom nézni?!2013. jún. 9. 18:18
1/4 anonim válasza:
nem tudom de ezek am curva jó részek, nickelodeonon láttam már ezeket egyszer, bár azt nem értem h a nickelodeon miért tér vissza folyton az 1-2 évadhoz mindig azokat játszák az 5. évad részeit is csak 1 szer láttam véletlenül azota se játszották le.
2/4 srác701 válasza:
Hello. Engem pont az első részek érdekelnek az 5. évadból. Azokat megtudnátok mutatni hol lehetne megnézni vagy letölteni. Akár feliratos is lehet, de szinkron volna az igazi. Üzenetben is elküldhetitek. Légyszi
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos a NICK csak az 1.-2. évadát játsza!
A másik kérdésre válaszolva sajna nem tudom hogy hol tudod megnézni a neten (sztem nincs is fenn) de azt vettem észre hogy a Nickelodeon elkezdte játszani az ICARLY-t a sorozat elejéről már az 1.-2. évadot lejátszották most jön a 3.évad és azerintem majd az ötödik is lesz valamikor!!!! ezért nézd a NICKELODEON-t hogy mikor játsszák!!! :)
2013. jún. 14. 20:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!