Rambull kérdése:
Tudnátok olyan filmet ajánlani amit képtelenség sírás nélkül végignézni?
Figyelt kérdés
Sosem tudtam magam elsírni egy filmen, így gondoltam kísérleteznék egy kicsit.tegnap 23:22
1/19 anonim válasza:
Sivatagi show
Habár, lehet, hogy a nevetéstől ootyognának a könnyeid.
Nem is hallottál róla?
Zseniális.
😁
2/19 anonim válasza:
Örülj neki, hogy filmek terén ennyire erős vagy! Jó, mondjuk férfiként filmen még én se sírtam soha, de egy szomorú dráma azért érzelmileg megvisel. Te miért akarod sírásba hajszolni magad?
7/19 anonim válasza:
Legtöbb Ghibli animében mindig volt valami, ami szíven ütött, de igazán meghatódni eddig csak két esetben sikerült:
A befejezetlen Halálos Iramban végén. De csak azért, mert valósághoz volt köze. Szerintem ma már senkit nem érint meg, mert sok idő telt el azóta.
Angel's Beat anime sorozaton. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze végig.
8/19 anonim válasza:
Kutya hideg
Férjem nem egy érzékeny lelkű, de annyira sajnálja a kutyákat benne, hogy amikor nézzük, mindig megkonnyezi.
9/19 Sanyi2025 válasza:
Ha eddig nem sikerült, akkor valószínűleg ezután sem fog. De azért mondok egyet én is: Az élet csodaszép (1946)
10/19 anonim válasza:
Hachiko.
Én csak a 2009-es változatot láttam, de a film végére úgy sírtam, mint a szopósmalac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!