Mik voltak a legmeredekebb, legképtelenebb Star Wars teóriák amikkel eddig valaha találkoztatok?
Jar Jar Binks mint főgonosz.
Hát elég meredek.😂
1-es, ez egyértelműen nem igaz :D
Nekem az, hogy Snoke Luke levágott keze.
A Jar Jar Binks mint sith nagyúr teória tényleg meredeknek tűnik elsőre és először én is kiröhögtem. De tényleg több arra utaló jel van hogy Lucas egy főgonosznak szánta eredetileg de ezt később visszavonta(valszeg azért mert baromi népszerűtlen lett a karakter). Ha többet akarsz tudni nézd meg a SW akadémia vagy az SW kisokos erre vonatkozó videóját :D
a gond inkább ott van hogy egyesek még mindi ragaszkodnak ehhez az elmélethez pedig ha volt is ilyen az is vissza lett vonva.
Egyébként a szerintem legképtelenebb teóriák:
1.Snoke=Luke levágott keze.
2. Snoke=idóutazó Kylo Ren
3. Kylo Ren=Jar Jar(ez mondjuk már lecsengett de az Ébredő Erő előtt ezt gondolták egyesek)
4.Rey=Obi Wan lánya(az nem zavarta meg a teória híveit hogy Rey kb.15 évvel Obi halála után született) 5.Rey=Palpatine lánya
6.Snoke=Leia. Na ez nem tudom hogy jött ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!