Tudtok olyan horror filmet amitől tényleg be lehet parázni?
# 10
Számíts rá,hogy a kérdező "durván" lepontoz,amiért írtál 2 "ferdeszemű" horrorfilmet.
Én is írtam volna egy raklappal,ha nem lennének olyan nagyok az elvárásaid. Csak sejtésem szerint akkor fel lettél volna háborodva.
De mindegy,elnézést,ha megbántottalak.
"ha nem lennének olyan nagyok az elvárásaid" 3 dolgot kértem. Nem szeretem az ázsiai filmeket remélem nem nagy gond..
2003 alattiaknak meg olyan pixelesek(rossz minőségűek legalábbis online)hogy az már nem élvezetesek.
engem nem bántottál meg mert ahhoz több kellene, de kicsit fel voltam háborodva, hogy OFF-olsz(nem a kérdéssel kapcsolatos dolgokat írsz. De fátylat az egészre ;)
Viharsziget
Két nővért mi is ajánljuk.
Goth (2008-as, japán, de szerintem ezt meg lehet bocsájtani neki. Testvéremmel nekünk tetszett.
Hívatlan vendég - ennek ütős a vége, két nővér remake-je, de teljesen különbözőek.
Insidious
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!