Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan horror filmet...

Tudtok olyan horror filmet amitől tényleg be lehet parázni?

Figyelt kérdés
Csak ne legyen japán, kínai mert azokat utálom. és 2003 alattit lécci ne küldjetek.

2013. jún. 8. 09:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

# 10

Számíts rá,hogy a kérdező "durván" lepontoz,amiért írtál 2 "ferdeszemű" horrorfilmet.

2013. jún. 11. 20:19
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. jún. 12. 18:00
 13/18 A kérdező kommentje:
igen valószínű-.- ő legalább írt valamit te meg csak okoskodsz a monitor előtt.. pozitívat adtam neki
2013. jún. 12. 18:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is írtam volna egy raklappal,ha nem lennének olyan nagyok az elvárásaid. Csak sejtésem szerint akkor fel lettél volna háborodva.

De mindegy,elnézést,ha megbántottalak.

2013. jún. 12. 18:19
 15/18 A kérdező kommentje:

"ha nem lennének olyan nagyok az elvárásaid" 3 dolgot kértem. Nem szeretem az ázsiai filmeket remélem nem nagy gond..

2003 alattiaknak meg olyan pixelesek(rossz minőségűek legalábbis online)hogy az már nem élvezetesek.

engem nem bántottál meg mert ahhoz több kellene, de kicsit fel voltam háborodva, hogy OFF-olsz(nem a kérdéssel kapcsolatos dolgokat írsz. De fátylat az egészre ;)

2013. jún. 12. 19:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó látni,hogy vannak még értelmes emberek,akik ki bírnak békülni! :)
2013. jún. 12. 19:45
 17/18 Libor13 ***** válasza:

Viharsziget

Két nővért mi is ajánljuk.

Goth (2008-as, japán, de szerintem ezt meg lehet bocsájtani neki. Testvéremmel nekünk tetszett.

Hívatlan vendég - ennek ütős a vége, két nővér remake-je, de teljesen különbözőek.

Insidious

2013. jún. 22. 20:24
 18/18 anonim válasza:
Az árva például nem az a szokványos fajta horror, inkább pszichós, ahogy írtad, egész jó film, de nem hinném, hogy nagyon félnél rajta. (de izgalmas, pszichós filmnek tudnám ajánlani)
2013. jún. 25. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!