Mi a véleményetek a "Fekete hattyú"-ról? (film)
Szerintem Aronofsky egyik, ha nem a legjobb filmje. Zseniális látvány világ, végre arra használták a CGI-t amire való, nem céltalan robbantgatásra.
A film a vége felé átmegy egy horror szerűségbe, ami persze csak Natalie Portman/Nina Sayers drámáját segít átadni.
Az utóbbi időben szerettem meg nagyon Aronofsky-t, nagyon várom a következő filmjét.
ui: Az előző válaszoló retardált.
Annak, aki az európai iskolát kedveli, amerikai módra túlegyszerűsített. Annak, aki unja a túlegyszerűsített amerikai iskolát, bátor és nagy hatású. Olyan mű, ami - sok másikkal együtt - felrázza az amerikai filmet és újradefiniálja a klasszikus elbeszélésmódot.
Én inkább a második csoportba tartozom, ezért nekem nagyon tetszett, többször is láttam. Natalie Portman valóban élete talán legjobb alakítását nyújtja, és Aronofsky is magasra tette a lécet saját magával szemben.
Az IMDb főszerkesztője szerint 2010 legjobb filmje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!