Tudnátok ajánlani az alábbi filmhez nagyon hasonlót?
Cím: Fekete hattyú
Rendező: Darren Aronofsky
Író: Andres Heinz
Tetszik a története és a hangulata...
A lényeg most a történeten van. Kicsit drámai, izgalmas vagy depis filmre vágyom. De az a lényeg, hogy hasonló legyen, mint ez a film. Tehát a helyszín és a szereplőknek mindenképpen legyen köze valami művészettel kapcsolatos dologhoz. pl színház, balett, opera stb.. És inkább mai filmre gondolok (persze korban játszódhat régebben). Remélem meg tudtam magam értetni veletek.
Tehát a színház vagy ehhez hasonló hely fő helyszín legyen benne.
Van pl. a Rekviem egy álomért című film. Az sem rossz. De az másról szól és tök más. Tehát mondom a hangsúly nem a depin és öngyilkosságon van. Az csak külön plussz. De azért nem vígjátékra vágyom vagy Colombo -ra.
Nem baj ha picit durva pl. ha van benne vér. De azért ne idétlen legyen és ne az legyen a fő mondanivalója, hogy szervek repkednek mindenfelé...
No ennyi és bocsi a kivánságműsorért:D
Előre is köszönöm:)
ahogy az első is írja: Tökéletes trükk
művészettel kapcsolatost nem sokat tudok, az American Beauty (Amerikai szépség) -ben van egy srác, aki filmezi az egyik csajt :D de az is jó film
Hát a Fekete hattyú nem éppen a kedvenc filmem. Nekem túl depis :o)
A Tökéletes trükk viszont szuper ötlet! Az igazán jó film!
Amit még ajánlani tudnék, ami ilyesmi film, az a "Vicky, Christina, Barcelona" c. film. Kissé művészi, kissé romantikus, elég érdekes, híres szereplőkkel.
Ami ugyan nem túl művészi, de kissé depis, az az "Emlékezz rám" c. film Robert Pattinsontól.
És ami először eszembe jutott, az a Moulin Rouge, de az nem éppen mai film ...
43/F
Nagyon szépen köszönöm az eddigi ajánlatokat!
Azt hiszem kezdem ezzel a Tökéletes trükk című filmmel a mozizást, ha már többen is ilyen jónak ítélik meg.:)
Lehet benne valami...
Kedves #4 a Moulin Rouge -t ismerem és örülök, hogy említetted!
Na olyan filmeket is szívesen nézek, mint az. Igaz, hogy nem a legújabb, de szerintem nagyon király. Én élveztem, amikor megnéztem...Szóval az ilyen belefér simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!