Tudnátok filmeket ajánlani? Többi lent.
Akármilyen film?
-Tökéletes hang
-Másnaposok (bár ez nem olyan, órára való)
-Napos oldal
-Lopott szavak
-Életrevalók
Legyen az Aranyhaj és a nagy gubanc. :) Bájos kis mese. :)
Az elgondolkodtató filmekhez még pár évet várnék, azért nem ajánlanám azokat, a tinifilmek meg borzasztóak, agymosóak. Szóval én ezt a mesét ajánlanám a legjobban, szerintem ilyeneket lenne tanácsos néznetek. :) Bár ezek között is megtalálhatóak olyanok, amiket nagyon nem ajánlanék, de az Aranyhaj szerintem kivétel, érdemes megnézni. :)
Ne haragudj előző válaszoló, nem téged szeretnélek kritizálni, biztos voltam benne, hogy valaki írni fog egy Másnaposok szintű 'vígjáték'-ot. Ezt a filmet nem ajánlanám, hogy megnézzétek, mert csak rombol titeket. Torz értékrendet nevel belétek. Sem ezt, sem a többi ilyen filmet nem ajánlom.
Amúgy látom, hogy odaírtad, hogy nem órára ajánlod, de szerintem egyáltalán nem kellene ilyeneket nézniük. Szóval ne haragudj, nem ellened irányult ez, hanem a film ellen.
Az Életrevalók egyébként jó film. :) Csak még fiatalok vagytok hozzá.
tyühü! Leon a profi? az elég kemény... bár,te jó,ég én is 12 voltam amikor először láttam (:
am amiket ajánlok:
Lovagregény
27 idegen igen
Hideghegy (kemény)
Jane Eyre (2011-es)
Rómeó és Júlia (1968-as)
Az angol beteg (kemény)
A felolvasó (megrázó)
Az utolsó dal
Életben maradtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!