Holnap osztálykirándulás lesz, faházakban, horror filmeket akarunk nézni. Nagyon beszaratósokat tudtok ajánlani? 15évesek vagyunk
Az ördög benned lakozik
De attól tényleg beszartok.
Ja, és
Ideglelés Csernobilban
Halálos kitérő, de az inkább csak csúnya, nem olyan ijesztő, Ideglelés Csernobilban,
És most a best:
Halálos hallgatás (ijesztő babák, nagyon jó!)
A rettegés háza (jó pasi, ijesztő kislány)
Motel 3 (nem ijesztő, de véres és durva, az elején kicsit uncsi
Boncasztal
http://www.youtube.com/watch?v=28Gid5Fkgww
elvileg csak thriller de vannak benne elég durva részek, és szerintem elég ütősre sikeredett
A Halálos hallgatás tényleg durva :s Mondjuk nálam még mindig az Átok a legfélelmetesebb film amit valaha láttam, teljesen kész voltam tőle...
Aki bújt, aki nem - ezt ugyan nem láttam, de azt mondják,elég félelmetes
Ördögűző - annyit hallottam már, hogy mennyire durva, hogy még nem mertem megnézni :)
Vannak a "klasszikusok", mint a Kör, a Kedvencek temetője vagy a Rémálom az Elm utcában. 15 évesen ezek nálam kiverték a biztosítékot simán :)
Az 1408 jó lesz. :) Nem horror, de szerintem erre illik a legjobban a filmek közül a 'beszaratós' jelző. Érdemes megnézni, ajánlom.
Viszont van egy másik kategória, ami a nyomasztó légköre, gondolatai miatt félelmetes. Dead End például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!