Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mik az IMDB előnyei?

Mik az IMDB előnyei?

Figyelt kérdés

Gondolkozom, hogy regisztrálok IMDB-re, de megéri? Milyen szolgáltatásokat nyújt? Az oké, hogy tudok pontozni, de még mit? Tudok létrehozni listákat a filmeknek, és ha igen, mennyit? Vagy kapok valami hírszolgáltatást, hogy az engem érdeklő filmekkel mi van?

Az ingyenes érdekelne főleg, nem a Pro

2013. jún. 5. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

hát én azért regisztráltam, mivel így be lehet állítani, hogy angolul, és ne magyarul írja ki a filmcímeket, tudok kommentelni a fórumba, ami áttekinthetőbb, ha regisztrálsz, mivel be tudod állítani, hogy ne 10 hanem mondjuk 100 topic legyen egy lapon, és ha megnyitsz egy topicot, akkor be tudod állítani, hogy ne kelljen minden válaszra külön rákattintani, ha meg akarod nézni, hanem lásd egyszerre az összeset. azt is szeretem benne, hogy az általam értékelt filmeket meg tudom egybe nézni, és be lehet állítani, hogy mi szerint rendezze őket (pl az értékelésem alapján). van még ott mindenféle szűrő is.

amik regisztráció nélkül is ott vannak asszem azok közül azt szeretem benne, hogy ha egy bizonyos típusú filmet akarok nézni, akkor kulcsszavak, műfaj alapján rá tudok keresni, el tudok róluk leírást olvasni, meg van mindenféle érdekesség róluk. a színészek adatlapján is van életrajz, adatok, meg az összes film, amiben szerepeltek.

hírszolgáltatás nincs, legalábbis nekem még nem tűnt fel, hogy így külön lenne, de ha felmész egy film adatlapjára, van egy hírek gomb, ahol a filmmel kapcsolatos hírek vannak (nagyon nagyon sok), meg a kezdőlapon is vannak hírek.

szerintem akármennyi listát létre lehet hozni, de azt még nem próbáltam.

szóval szerintem mindenképpen megéri regisztrálni, főleg, ha rendszeresen olvasod a fórumokat.

2013. jún. 5. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld! :) Még az, hogy ismerősöket lehet felvenni? Vagy valami ilyesmi? Tehát, ha látom, hogy valaki nekem tetsző filmeket néz, tudom figyelni, vagy ismerősnek felvenni?
2013. jún. 6. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Előzőnek:tudtommal a fórumba addig nem lehet írni,amíg csak ingyenes felhasználó vagy. Vagy csak topicot nyitni nem lehet? Lehet,hogy keverek valamit,remélem kisegítesz :)

Kérdező:

Megéri regisztrálni,főleg akkor,ha sokat látogatod az oldalt,mert lehet könyvjelzőzni külön a filmeket. Ez nekem sokat segített. Azonkívül lehet új filmet is regisztrálni,ha még nincs bent,bár ez azért elég bonyolult és előbb látnia kell moderátoroknak.

Hátránynak azt hoznám fel,hogy privát üzenetet nem lehet írni,legalábbis én eddig nem jöttem rá,hogy hogyan lehet.(előző,örülnék,ha ebben is tudnád segíteni :))

Listákat tudsz létrehozni,azt hiszem annyit,amennyit akarsz. Remélem segíthettem :)

2013. jún. 6. 13:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, hasznos volt, ment a zöld :)

Még annyi, hogy account nevet hogy kell megadni? Mert itt regisztrációnál a teljes nevem kérdezi, de én nick nevet szeretnék megadni. Később kell megadni, vagy mi?

2013. jún. 6. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:

na szóval a fórumba íráshoz/topic nyitáshoz/privát üzenet küldéshez hitelesíteni kell az accountot, amit sms-ben vagy hitelkártyán keresztül lehet megtenni

privát üzenetet úgy lehet küldeni, hogy felmész az ember adatlapjáta, és ott van jobb oldalt egy send a message gomb, bár még nem próbáltam

azt, hogy milyen névvel jelensz meg, be lehet állítani a Your Account gombra kattintva a "Update your reviews settings" résznél

a neved lehet az e-mail címed eleje a kukacig, a név, amit megadsz (nem nézi senki, hogy a sajátod-e, legalábbis én két értelmes angol szót adtam meg, ami nyilvánvalóan nem a nevem, és nem szólt érte senki), vagy név+email cím, vagy még ezek variálása :D

2013. jún. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!