Szerintetek ki a Star Wars történetének legerősebb erőhasználója?
Én vagyok megint, az előző előtti.
Ha nem lesz gép?
Akkor valószínűleg a bosszúvágya nem árnyékolta volna be a hatalomvágyát, és jobb vívó lett volna. Elsajátította volna az erő villámok elnyelésének és szórásának technikáját, és megölte volna Darth Sidiust, és ő maga lett volna a császár. Végzett volna fiával és lányával, és saját tanítványa lett volna, olyan, aki úgy-szint sith nagyúr köpenyére pályázik. A Jedik utolsó reményei kialudtak volna, a sithek elérték volna az abszolút uralmat(természetesen nem örökre).
Ez az én elképzelésem :)
jedi Sith
Yoda Sidius
Windu vader
quigon Dooku
Obi-wan Revan
anakin malgus
Luke Malak
Passz. A kérdésre konkrét válasz nincsen gondolom mindenkinek más harcos a legerősebb. De ha választani kéne akkor szerintem Sithek közül:Darth Sidious,Darth Bane,Darth Vader voltak a legerősebbek szerintem
A sithek közül. Jedik közül:Obi Wan,Yoda mester,Mace Windu
Darth Vitiate legyőzhetetlen volt.
+Darth Bane, Revan.
ÉS ZAYNE CARRICK XDDDD
Na. Hol is kezdjem Darth Bane Revantól,Daitzutól,Andendutól tanult és ő egészen addig vitte a lélek átvitelt ameddig birta szóval plaguise vagy sidiusnál halt meg. Ezzel egy pár sith kilőve mert az mind Bane volt. Hogy Sidius hogy irtotta ki a jediket azt tudjuk hogy történt klón hadsereg. Níhilus és Sion ketten végeztek dupla annyi jedivel. Revan ültette a bogarat Bane fülébe hogy kettőnek kell lennie. Bane tanult a legtöbbet és elsajátította amit tudott. Hogy plaugise halála után meghalt volna lehet mert őt álmába ölték meg.
Vader egy karizmatikus alak de nem hajtotta a becsvágy a szitek legnagyobb ereje. Szerintem Bane a legtudatosabb Nihilus a legerősebb de ezek az ős sith-ek amint irják is hogy az ős sith-ek sok tudást a sirba vittek. Ha esetleg valamelyik megálapitásom rossz válaszaitokat várom
:D én vagyok az, aki az előző oldalon azt a regényt írta.
Helyesbítenék. Darth Bane tényleg elsajátította a lélekátvitel technikáját, de amikor átszállt Zannah-ba - gondolom mert már kifáradt, s a csaj sem volt semmi - elvesztette a 'belső küzdelmet', és véglegesen meghalt. Szóval őt le kell írni annál a momentumnál a palettáról, mert nem csak meghalt, hanem teljesen megsemmisült, az úgy nevezett semmiben ragadt az örökkévalóságig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!