A gyilkos elmékből Garcia és Morgan járnak?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudná mondani mert ezt így konkrétan még nem említették, de úgy viselkednek egymással meg ilyenek.2013. jún. 3. 17:59
1/6 FannaL válasza:
Nem Gracianak van vmi barátja. De én is reméltem, hogy járnak. Eddig még nem láttam benne olyan részeket. Bár a 7 x13-as eléggé nagy volt.
4/6 anonim válasza:
Nem jarnak, es nem is fognak. Azert viselkednek igy egymassal, mert amikor eloszor talalkoztak Morgan nem tudta Garcia nevet es (talan) azt mondta neki, hogy Baby girl. (De nem bizos, hogy ezt mondta.)
5/6 anonim válasza:
Garcia baratja egyebkent Kevin volt, de mar szakitottak. (Amikor Kevin megkerte a kezet.) 8.evad
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jún. 5. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!