Valaki tud olyan Gyilkos Elmék fanficet ajánlani, ami nem Reid/Morgan párosítású?
Neki vannak olyan írásai, amik nem Reid/Morgan párosításúak. Az Ugyan már, vudu? címűn nagyokat kacagtam.
Szia!
Remélem, aktuális még a kérdésed, mert ha igen, tudok több nagyon jó (angol) weboldalt, ahol keresgélhetsz.
[link] Itt BÁRMILYEN van, csak fent be kell állítani a két főszereplőt, azt, hogy milyen stílusú legyen (romantikus, dráma, horror stb.), milyen rangú (K a leggyengébb, tehát abban valószínűleg csók sincs, M a legdurvább, ott a történetek 99%-ban van szexjelenet), a nyelvet, a szavak számát, és hogy befejezett legyen-e vagy sem.
Itt egy másik, ezek vegyesek: [link]
Küldök még kettőt, azok főleg Hotch/Reid párosításúak (én azokat kedvelem személy szerint), az egyik: [link]
a másik: [link]
Van még egy oldal, azt most sajnos nem találom, de ha meglesz, és még érdekel, szívesen elküldöm :)
Adult Fanfiction-on is van, csak oda regisztrálni kell, hogy elolvashasd őket.
Ha érdekelnek a Hotch/Reid sztorik, akkor ajánlok egy párat:
Shelter from Storm (folytatása: Eye of the Hurricane)
Spencer Rocket
A Different kind of Solitude
Almost Home
Boss Man and Boozie
Domination
Early Meeting
Fever
For the first time
Halo
Helping Hand
I missed you
I want your bad romance
I'll sleep with Reid
Illumination
In the aisles and between the pages
Kerosene Dreams
Last Chance Creek
Learning how to smile
Mile High Inside
Nothing in between
Restless
Snowed in
Someone who cared
Spandex
Spencer's coffee
Telephone
The Evidence of things not seen
The Reid effect
Triggers and Ties
Upward over the Mountain (kedvencem)
Vices
Window seat
Work out
Yes sir! (ez elég durva)
Ezek között vannak romantikusak, viccesek, átlagosak, igen erősen 18+-ra értékeltek, és hasonlóak. Néhány egy-egy sorozatnyi történetből van, mint pl. a Snowed in, Telephone, Work Out a Let me in szériából valóak, de azoknak a teljes változatát csak az adultfanfiction.net-en lehet olvasni, fanfiction.net-en ki vannak hagyva belőle részletek.
Remélem, segíthettem :)
Szia,ha még aktuális a kérdésed akkor itt van az én Gyilkos Elmék blogom. [link]
Ez Aaron-ról szól többnyire :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!