Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Game of Thrones sorozatot...

Game of Thrones sorozatot nézők! Tudtátok? (SPOILER!)

Figyelt kérdés
hogy a ma esti részben Robb, Catherine és Joffrey is meghal? Bár Joffot lehet az utolsó részre hagyják.

2013. jún. 2. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, aki olvasta a könyvet tudta. De ez egy nagyon csúnya spoiler, kiírhattad volna a címbe. Joff esküvője egyébként szerintem elképzelhető hogy átcsúszik a következő évadra, de majd kiderül.
2013. jún. 2. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Áh szerintem nem fog. Amúgy Brinden szerintetek él? Mert a Varjak Lakomájában elég komoly szerepet játszik.
2013. jún. 3. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:
tökmindegy mert a könyv végén majdnem mindenki meghal
2013. jún. 3. 21:40
 4/13 anonim válasza:

Én nem gondoltam volna, hogy ez lesz :(( Nem hiszem el, hogy Robb meghalt és a felesége és ki írtották kb az egész családot.. szegény gyerekek meg szinte egyedül maradtak.. még mindig nem fogom fel :((

Joff meg nem érdekel:D

2013. jún. 3. 23:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Én a végén, mikor megölték Robbot, az anyja meg csak ott áll lesokkolva és néz...aztán elvágják a torkát...

Na ott én is sokkot kaptam. Komolyan, nem tudtam megszólalni és majdnem bőgtem :(

A kicseszett Joffrey nem érdekel, haljon csak meg az egész Lannister banda :D Kivéve Tyriont, őt szeretjük.

Aryát meg nagyon sajnálom, hogy már legalább 2 éve nem látta a családját, most ott volt pár lépésre az anyjától, és így lett vége :(

2013. jún. 4. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
trololololo xDXD
2013. jún. 4. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
basszus,most néztem meg..hát kiakadtam.IMÁDTAM Robbot,és te jó ég:/ brutális.kb. 4 részen keresztül azért szurkoltam,hogy Arya megint találkozzon Robbal,meg az anyjával...Amúgy valaki,aki olvassa a könyvet megírhatná(üzibe is jó),hogy Havas Jon,és Tyrion megfog-e halni.Előre is köszönöm!
2013. jún. 4. 17:56
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
De am mi a sz@rért kell ilyen spoileres szar kérdést feltenni? 1.nincs semmi értelme 2.sok emberrel cseszel így ki
2013. jún. 4. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:
8. válaszoló: a kérdező odaírta a kérdésbe hogy SPOILER! akkro mi a f@szt akadsz ki? Ha nem akarod tudni, akkor nem klikkelsz a kérdésre...
2013. jún. 5. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:

7-es: kérdésedre a SPOILER-es válasz:

Az 5. kötet végén Tyrion elég sok kaland után, de életben van, Jon Snow úgy tűnik nincs, leszúrják a falon a társai. Persze valahogy még megmenekülhet, de Martinnál nem lehet tudni :S

2013. jún. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!