Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi is ez az Attack on Titan...

Mi is ez az Attack on Titan mánia?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon felkapott lett, csomó helyen látom, hogy megemlítik "normál" emberek is, nem csak animerajongók.

Én se vagyok nagyon otthon az animék világában, de ez mitől is lett ilyen felkapott?

Meg igazából a lényeg, nekem laikusként érdemes lenne elkezdeni nézni?

2013. jún. 1. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ . Mindig van egy hypolt .. féléve a Sao volt .. az egy hányadék lett szó szerint . Shingeki-vel is eléggé elszáltak .. a történet alig halad .. és kissé kezd vontatott lenni . Talán a világa az ami miatt sokan ennyire szeretik.. De szerintem az egy dolog hogy kegyetlen a világa meg stb .. láttam már véresebb és kegyetlenebb animét is .

Egyébként szerintem azért ekkora nagy téma nem animés körökben is , mert az Openingje valama hatalmas epic lett .. nagyon sok paródia született már belőle (láttam vagy 50 másik anime op-ja ként , sők wowos meg minecraftos paródiaként )

A Hypeot jobban megérdemli mint a sao .. de még mindig alkotnia kell .. és olvastam még egy ideig a mangát .. erősen viszaesik shounen fightnak .. szóval szerintem mire végetér nyári szezon végén a pontozása is bőven le fog esni.

2013. jún. 2. 01:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Amúgy ha laikusként elkezded , úgy hogy tényleg egy animét nem láttam az utóbbi időben , lehet tetszene , mert az egész alapja ez a elkerített világ baromi érdekes .

Csak mint említettem már érezhető a visszaesés.

2013. jún. 2. 01:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak Naruto-t meg a Naruto Shippuuden-t láttam, az meg úgy tudom hardcore anime-sek között elég gyengének számít, meg az Avatar-t, bár az nem számít anime-nek ha jól tudom.
2013. jún. 2. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen Avatar nem anime , az amcsi .

Narutonál meg kb minden jobb .. az is csak annyi hogy nagyon ismert a európában is .. bleach szintén .. sokan erre nyáladzanak , holott sablonosak és hatalmas failok vannak benne. A Shounen fight műfajon bellül is vannak sokkal jobbak ..(One Piece;HxH(2011);Claymore.. csak ezek kevésbé ismertek.)

Amúgy ha csak narutót láttál , nyugodtan kezd bele a Shingeki-be .. narutonál messze jobb .

2013. jún. 2. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért nem csak a világa jó ám :) Tényleg jó kis anime. Én szeretem a Bleachet is, a Fairy Tailt is, a Mirai Nikkit is, meg még rengeteg mindent, szóval nekem tök mindegy,hogy most shounen, vagy éppen szerelmes anime. De ez eddig a legjobb, mert nagyon jó a hangulata. A történet kicsit lassan halad, de majd belelendül, aki szereti, az nem fog belehalni, ha egy kicsit kevesebb infót kap egyszerre, legalább lesz min meglepődni később. Mindenképp kezdj bele, mert lehet, hogy valaki azt mondja, hogy ilyen szar, meg olyan gáz, de lehet hogy neked attól még tetszeni fog
2013. júl. 14. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen Pontosan...egyett értek az előző válaszolóval én is így vagyok vele, és nekem eléggé elnyerte a tetszésemet.. egész jó lesz.. :) És nekem az SAO is tetszett, pedig mindenki mondta mennyire szar... valakinek bejön.
2013. júl. 17. 11:03
 7/7 anonim válasza:

Szerintem a világa, és amiatt is kedvelt anime lett, hogy

a legtöbb 'emberpusztítós' történetben és horrorban a leggyakoribbak a vérszomjas vámpírok, mutáns bogarak...stb. Azonban ez az első olyan történet, melyben saját 'fajunk' pusztít minket és gigászi méretük terrorizálja az embereket a tetejében, tehát ez sokkal különb a többi ehhez hasonló történettől.

Az egyik hozzászólóhoz hasonlóan, nekem is teljesen mindegy, hogy a műfaj shounen, shoujo vagy bármi más, a lényeg, hogy tetsszen, nem érdemes csak a műfaja miatt elkerülni. Én több mint 30 animét láttam már (megjegyzem, nem mindet szeretem) de sose érdekelt a műfaj. Mind a Hetalia-t, a Durarara-t, a Fairy Tail és minden más animét úgy néztem meg, hogy a műfajáról fogalmam sem volt, csak idő közben jöttem rá magamtól, de nem érdekelt ha az anime maga tetszett.

♦Szerintem érdemes belekezdened, szerintem annyira nem halad lassan a történet, és 2014.április 6-án folytatják is a 2. évaddal. Nemrég OVA rész jelent meg raw verzióban és angol felirattal, szerintem az is jó volt. :3

2013. dec. 24. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!