Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elmagyarázná valaki, mi ez a...

Elmagyarázná valaki, mi ez a hirtelen jött Én Kicsi Pónim - A barátság varázslat (avagy Varázslatos Barátság, nem tudom, melyik a hivatalos verzió) mánia?

Figyelt kérdés
A fenti sorok magukért beszélnek. Mégis melyik korosztálynak címkéztetett a műsor elsősorban? Címéből és első epizódjának kezdetéből (össz-vissz pár percet ültem végig) ítélve nem épp a huszonéveseknek, pedig egyes fórumok tagjai közül ők rajongnak érte leginkább. Minek köszönhető ez?

2012. júl. 20. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én is feltettem egy ilyen jellegű kérdést, hátha az arra adott válaszok segítenek picit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2012. júl. 20. 21:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Na, kivégeztem őket. Máté elvtársunk mondandójából konkrétan alig értettem pár kukkot, mindenesetre - ahogy kivennem sikerült - nem mutatott fel semmi indokot vagy sorozatismertetőt, amiből fény derülhetett volna legalább az alapszínezetre. A többiek sem nyújtottak nagyobb segítséget, számomra a "Mert jóóó!" sosem volt elegendő a mély megértéshez. Azért kösz a linket!
2012. júl. 20. 21:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a felét én sem értettem, de a szándéka volt a fontos :D Amúgy szerintem olyasmi akar lenni, mint a Simpson család.
2012. júl. 20. 22:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Mármint maga a show lényege vagy az azt körüllengő emberi "megszállottság" oka? :D
2012. júl. 20. 22:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Maga a show. Ahogy olvastam róla, sok benne a kritika más sorozatokról/filmekről benne.
2012. júl. 20. 22:08
 6/14 A kérdező kommentje:
S társadalmunk elé is betartja a cinizmus görbe tükrét? Csak mert Simpsonék köztudottan erre a célra gyártódtak (ahogy a South Park és a Family Guy szereplői is, bár ezek már szintet léptek a brutalitásban, a pónis cuccról ilyasmit nem tudnék elképzelni).
2012. júl. 20. 22:12
 7/14 A kérdező kommentje:
*ilyesmit, na :D
2012. júl. 20. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez is olyan dolog, ami egyes embereknek tetszik, másoknak nem. Ha nem tetszik, sose fogod megérteni, mi a jó benne. :D

Eredetileg kisebb gyerekek, olyan 5-8 évesek lehetnek a célkorosztály. De mint a legtöbb mai (és jó pár régebbi) gyerekeknek készült rajzfilm, a felnőtteknek szóló poénokat is tartogat. Sőt. :D

De ez a Shrek és SpongyaBob kategóriával ellentétben olyan, ami elé a gyereket is leültetném, mert legalább kicsit közhelyes, de mélyebb értelmű dolgokat is tanul belőle, főleg a barátságról, hűségről, hogy néha nem a sült galambot kell várni, stb.

Talán ne pár perc alapján akard megítélni, nézz meg 5 részt, ha még mindig nem érted benne a poént, akkor nem neked való és ne aggódj rajta tovább. :D Vannak ilyen terjedő hájpok, éljen a net. Én meg pl. azt nem értem, minek a nagy felhajtás az Avengers vagy az Avatar körül. Na puff, ha másnak tetszik, hát szórakozzon jól, én nézek inkább pónikat. :D

2012. júl. 21. 14:06
 9/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=qz5XD8SjSsQ

Nézd meg az első két részt a sorozatból, szerintem.

2012. júl. 28. 12:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy felmérés szerint 14-40 év közötti FIÚK nézik a legtöbben :P
2012. júl. 31. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!