Elmagyarázná valaki, mi ez a hirtelen jött Én Kicsi Pónim - A barátság varázslat (avagy Varázslatos Barátság, nem tudom, melyik a hivatalos verzió) mánia?
én is feltettem egy ilyen jellegű kérdést, hátha az arra adott válaszok segítenek picit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Szerintem ez is olyan dolog, ami egyes embereknek tetszik, másoknak nem. Ha nem tetszik, sose fogod megérteni, mi a jó benne. :D
Eredetileg kisebb gyerekek, olyan 5-8 évesek lehetnek a célkorosztály. De mint a legtöbb mai (és jó pár régebbi) gyerekeknek készült rajzfilm, a felnőtteknek szóló poénokat is tartogat. Sőt. :D
De ez a Shrek és SpongyaBob kategóriával ellentétben olyan, ami elé a gyereket is leültetném, mert legalább kicsit közhelyes, de mélyebb értelmű dolgokat is tanul belőle, főleg a barátságról, hűségről, hogy néha nem a sült galambot kell várni, stb.
Talán ne pár perc alapján akard megítélni, nézz meg 5 részt, ha még mindig nem érted benne a poént, akkor nem neked való és ne aggódj rajta tovább. :D Vannak ilyen terjedő hájpok, éljen a net. Én meg pl. azt nem értem, minek a nagy felhajtás az Avengers vagy az Avatar körül. Na puff, ha másnak tetszik, hát szórakozzon jól, én nézek inkább pónikat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!