Tudnátok mondani sorozatokat?
Vámpírnaplók
Pretty Little liars
Grace klinika
Teen wolf
the lying game
Beverly hills 90210
én ezeket néztem végig
Körülbelül értékelés szerint tettem sorba, tehát az első (Vámpírnaplók) a legjobb és úgy csökken ..
19/L
Pretty Little Liars (ez csak feliratosan tudod megnézni)
90210
Tuti Gimi
Jóbarátok
Született feleségek
Ezek a kedvenceim :-)
Így jártam anyátokkal !
Vámpírnaplók
Pretty little liars
Grace klinika
imádom őket, te is fogod!! van amikor nem tudom megállni és egész nap csak sorozatot nézek
Jóbarátok
Pretty Little Liars
90210
Tudorok
- sorozat -
(The Tudors, 2007)
Borgiák
- sorozat -
(The Borgias, 2011)
A mentalista
Gyilkos elmék
CSI: Miami, New York
Agymenők
Kyle-A rejtélyes idegen
Spartacus-Vér és homok
Most a breaking badet nézem, és nagyon jó.
A főszereplő egy kb 50 éves középiskolai kémia tanár, van egy várandós felesége, és egy beteg fia. Annak ellenére hogy van másod állása eléggé rossz az anyagi helyzetük, majd kiderül hogy előre haladt tüdőrákja van amit nem lehet műteni, a kemo meg egy vagyon lenne és az is csak minimálisan segítene, csak pár hónap van az életéből.
Kétségbeesik hogyha meghal akkor a családtagjai egyedül maradnak, a bank elveszi a házat meg ilyesmik, igy új mellékállást szerez magának, amivel élete utolsó pár hónapja alatt annyi pénzt szerezhet amivel a családjának majd soha nem kell majd nélkülöznie.
Ő fogja készíteni a város legjobb kábítószerét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!