Mikor lesz magyar szinkronnal az Egyszer volt, hol nem volt sorozat? Esetleg tudtok ehhez hasonló, vagy nem hasonló, de jó sorozatokat mondani?
Kb. mikorra várható? Az első évadot tavaly augusztusban mutatták be, de az még olyan messze van. Vajon idén is így lesz?
Most fejeztem be angolul már a 2. évadot, és most nincs mit néznem. Tudtok írni még jó kis sorozatokat? Tetszett még a Vámpírnaplók. Ami annyira nem kötött le az a Secret circle meg a Game of thrones. Ennyit láttam.
Úgy hallottam, szeptembertől lesz második évad. Amerikában is nem rég volt az évadzáró.
Jó sorozatok? Rengeteg van, régi és új és mivel mindenkinek más az ízlése...
Inkább leírom, mit fogok nemsokára nézni, vagy mit láttam már, és ajánlanék nyugodt szívvel.
Sherlock, Doctor Who, Cranford, Broadchurch, Mistfits, Downton Abbey (ennyi jut eszembe most)
Különben ajánlom a sorozatjunkie oldalát, ott rengeteg infót találsz!
Vámpírnaplók, igazság szerint ehhez hasonló sorozat nincs. Odaát az viszont még bejön. :) Teen Wolf-ot is néztem de az nekem már túl meseszerű volt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!