Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok mondani a Csillagkapuho...

Tudtok mondani a Csillagkapuhoz hasonló sorozatot?

Figyelt kérdés
Mivel épp most fejeztem be ezt, ezért új sorozat után nézek. Köszönöm :)

2013. máj. 7. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Megnézted az SG Atlantiszt, és a 3. sorozatát is? Nem jut eszembe a neve most hirtelen.
2013. máj. 7. 23:44
 2/8 anonim ***** válasza:
A 3. az a Csillagkapu: Univerzum, és szerintem ezt is és az Atlantiszt is érdemes megnézni:) Amúgy még ajánlom a Firefly-t, ez is ilyen utazós sci-fi, bár nem jobb az SG-nél, de nekem ez is tetszett. A Csillagközi szökevényeket is szerettem, vicces volt, hogy ott Michel és Vala a főszepelő, ez még náluk a Csillagkapu előtti. Jó sori volt, csak néhol elég mű és a végén már kezdett átmenni őrületbe... de azért mégis végignéztem, mert kíváncsi voltam a végére. Nem bántam meg, jó befejezése lett! Most hirtelen ennyi jut eszembe...
2013. máj. 8. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
ja, univerzum :D köszi :)
2013. máj. 8. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igen, megnéztem mind a 3 fajta SG-t :D
2013. máj. 8. 21:01
 5/8 anonim válasza:
Akkor tudom ajánlani az Androméda című sorozatot.
2013. aug. 27. 17:09
 6/8 Stargate fan ***** válasza:
Én a Star Trek-et ajánlom, ha még nem láttad.
2013. szept. 5. 13:47
 7/8 anonim válasza:
Doctor Who. Az nemcsak utazós de időutazós is. Picit sem rosszabb mint a CSK. Ajánlom a Matt Smith-es évadokat. A következő doki meg John Hurt lesz.
2014. márc. 4. 04:24
 8/8 anonim ***** válasza:
battle star galactica .urháború 2063 pont most nézem oket
2019. aug. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!