Mi ennek a filmnek a címe? Olvassátok el a tartalmat (alul), mert nagyon jó.
Figyelt kérdés
Ma néztem meg eloszor, és annyira jó!! Arról szól, hogy egy csapat fiatal elmennek az erdőbe sátrazni. Egyik nap egy szőke lányt megharap egy veszett nyúl vagy mutáns nyúl (nem tudom :D ajd este az a lány, amúgy a neve Mal, elmegy fürödni a tóba, és amikor kijön, tele lesz a teste piócákkal. Amikor Mal lefekszik aludni, tiszta lázas lesz, majd átváltozik mutánssá, mint az a nyúl, és embereket fog enni, és olyan éles fogai lesznek. A csapattársai megpróbálják őt megmenteni, de hiába. Aztán az a lány, Mal, megharapja ez egyik fiút a csapatból, a neve talán Dave volt. Ő is mutáns lesz, de mikor még csak változna át, a csapattársai megpróbálják őt megmenteni. Megpróbálták megölni, de nem sikerült. A két mutáns Dave és Mal, már majdnem az összes embert kipusztították, vagyis megharapták, meghaltak és megették őket a csapatukból. Aztán a végén az egyik lány megmenekül, és bemegy egy alagútba, vagy barlangba, ahol tiszta sötét volt, és ott találkozoztt az egyik lánnyal szintén a csapatukból, Chrissel. Ők minél hamarabb ki akarnak jutni az alagútból, és meg akarnak meneküzlni. De Chris rosszul fogja magát érezni, mert a hasában elkezd nőni egy fura lény, de nagyon gyorsan. Majd ő saját magának felvágja a hasát, és kiveszi a szörnyet, ami olyan undorító világos rózsaszín színű volt. Végűl Chris meghal, és az a lány,aki az előbb írtam, hogy megmenekült, nem tudom mi volt a neve, de kijutott a barlangból. Elkezdett magának örülni meg minden, de egyszercsak az alagutból kiugrott az a szőke mutáns lány, Mal. Szerencsére az a nő elintézte őt, egy kisebb sziklát vagy követ dobott a fejére. Ennyi :) Amúgy az egészet freliratzozva néztük, és az elején mondták is a címet, de elfelejtettem, mert angol is volt.. De azt hiszem B betűvel kezdődött a címe. légyszi segítsetek!! :)2013. máj. 31. 13:44
2/3 A kérdező kommentje:
nemrég.. de nem tv-ben
2013. máj. 31. 15:19
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!